25 éves férfiként milyen a helyzetem?
Szüliői segítség nélkül elértem hogy van egy jelenleg 60 M ft ot érő házam,2 M érö autóm és 3 M ft készpénzem eddig ismerkedésnél sosem mondtam hogy van házam stb.
Milyen előnyökkel jár ha ezt ismerkedéskor szóba hozom?
A külsöm átlagos vagy picit jobb
Eddig nemnagyon ismerkedtem mert 6 éves kapcsolatom volt ami viszont véget ért.
A munkám tök átlagos havi 400 ezret keresek tehát az nemnagyszám
Ezzel az anyagi helyzettel milyennek számítok?
Teljesen jó a helyzeted, ezt nagyon sok nő elfogadná szerintem. Én már 36 éves múltam, de még mindig a szüleimmel lakom, igaz valamennyi félrerakott pénzem nekem is van, meg egy rozoga kocsim, de ez sok nőnek így kevés. Ha egy saját házam lenne akkor szerintem már régen be tudtam volna csajozni, de nekem ez elég problémás hova is vigyek el egy nőt, főleg mert a szüleim nagyjából egy szemétdombot csináltak belőle.
Ha van egy saját házad, én azt mondom szépen takarítsd ki, rakd rendbe az udvart is és ha oda megy valaki, nyert ügyed lesz, hamar lesz barátnőd/feleséged.
Sokan örülnének szerintem annak a havi 400 ezernek, akár nagy szám akár nem.
Amelyik csajnak ez kevés az már aranyásó, olyanok meg max arra valók, hogy megdugd őket.
Amúgy meg szerintem egy hatalmas kamu ez egész.
Ami itt ezen az oldalon nem szokatlan...
Nem mondom, hogy ezt lehetetlen elérni 25 évesen, de kurvára nagy szerencse is kell hozzá, a mai inflációs helyzet pedig pont nem kedvez ennek. Aztán itt volt a covid is ami miatt sokan megcsömörlöttek, neked meg ez alatt pár év alatt így sikerült megszedbed magad egy saját céggel. Nekem valahogy sántít.
De hát messziről jött ember azt mond amit akar... meg egy anonim fórumozó is. :)
Mindenesetre ha tényleg ez a valós helyzeted ennyi idősen, akkor szerintem egyáltalán nincs miért aggódnod a csajok terén, sőt kifejezetten jók az esélyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!