25 éves, káros szenvedélyektől mentes, reménytelenül romantikus férfi keresi élete párját. Itt vagy?
Nem vagyok 10/10-es külsejű, de sokak szerint jóképű vagyok. Nagyjából átlagos a keresetem. Hobbikat illetően szeretek olvasni és biciklizni. Egyetemen egy majort végeztem, nem diplomáztam le.
Sokaknak nem lesz szimpatikus, hogy ezt ide leírom, de alapfeltétel számomra az ártatlanság. Ha már lefeküdtél valakivel, vagy küldözgettél magadról meztelen képeket, akkor csak időpazarlás lenne, hogy rám írj, ezért is írom ide ezt előre le.
Egy olyan kisasszonyt keresek, aki szeretni akar, és szeretve lenni. Aki lesz az én napsugaram ebben a szürke világban, és akinek jobbá tehetem a napját azzal, hogy megnevettetem.
Nem sok esélyt látok rá, hogy itt vagy, de nem kerül semmibe kiírni ezt a kérdést, szóval itt vagyok. Ha engen keresel, akkor írj.
Hát úgy tűnik kérdező hogy szűz maradsz :D Ilyen gondolkodással és hogy ide jöttél reklámozni magadat hogy lehet veled ismerkedni, de nem vagy hajlandó kifejteni magadról bővebben hogy milyen vagy, miért pont veled akarjon egy szűz romantikus nő ismerkedni..
Gondolom több fajtája van a romantikusnak, konkrétan te hogyan vagy az, az volt a kérdésem és nem az hogy általában mit jelent a szó a szótár szerint és nálad mit jelent a reménytelenül szó? Pl nem sok sikered van romantikusként a nőknél vagy mi?
És a reménytelenül szó szomorúan hangzik, mintha sikertelen lennél.. ezért érdekelt hogy tisztázzad ezeket ha esetleg félre értés van.
Nem tudsz kommunikálni, vagy nem mersz nehogy belekössenek?
Szóval úgy vagy romantikus hogy keveset beszélsz, nem adsz rendes és nem hiányos válaszokat, mindenkit elküldesz a fenébe aki kérdez rólad.. ez tök vonzó.
Ha már romantikusnak akarsz tűnni akkor a "reménytelenül romantikus" helyett írhattad volna hogy reményekkel teli romantikus.. ez aranyos lett volna.. helyetted gondolkodjunk? Magadtól is írhatnál valamit, kimenekülős elterelő válaszok helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!