Ismerkedés a gyakorin? Többen írták, hogy van ismerkedés kategória. Lehet, ügyetlen vagyok, de így direktben nem találtam ilyen kategóriát.
Figyelt kérdés
48/Nő vagyok, 44-56 éves férfi társaságát keresem, ismerkedés, kapcsolat céljából.
(Házas, kapcsolatban élő férfiak nem engem keresnek.)
okt. 27. 19:28
21/24 hungaroboy válasza:
Hú de jól sikerült elvinni a témát az ismerkedésről. Na, akkor most kicsit visszatérítem.
Hiába vagyok 2008 óta tag itt a Gyakorin, de eszembe se jutott hogy megnézzem az ismerkedés rovatot és hogy alatta van-e társkeresés alrovat vagy sem. Az is igaz hogy nem sokat voltam itt. Kb. két hónapja újra feljöttem nagy kihagyás után és meglepetten tapasztaltam hogy erre is használják az emberek.
Úgy tűnik, hogy ez az a kategória.
Ha már felmerült hogy itt lehet-e ismerkedni, én eddig egy olyan házaspárt találtam, akik itt ismerkedtek meg.
Személyesen itt még nem kerestem társat, pedig lehet hogy meg kéne próbálni.
nov. 1. 06:54
22/24 anonim válasza:
kiknek a nevében beszélsz egyébként a meghallgatjuk, tudjuk, ne nézz minket hülyének szövegekkel?
nov. 1. 07:39
23/24 hungaroboy válasza:
Pontosan tudod.
nov. 1. 07:53
24/24 anonim válasza:
Mi is tudjuk, Tibi
nov. 1. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!