Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedés a gyakorin? Többen...

Ismerkedés a gyakorin? Többen írták, hogy van ismerkedés kategória. Lehet, ügyetlen vagyok, de így direktben nem találtam ilyen kategóriát.

Figyelt kérdés

48/Nő vagyok, 44-56 éves férfi társaságát keresem, ismerkedés, kapcsolat céljából.

(Házas, kapcsolatban élő férfiak nem engem keresnek.)

okt. 27. 19:28
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
10 Ritka kincs, aki érdeklődik a problémák halmaza iránt, és motivált abban hogy segítsen kikecmeregni.
okt. 28. 08:02
 12/24 anonim válasza:
#9 ha ennyire boldog vagy miért negatívkodsz itt az ismerkedés rovatban? ;)
okt. 28. 10:38
 13/24 anonim válasza:
12 Én nem a 9 vagyok, de az ember nem nonstop boldog, sőt van hogy annyira kiég az agya a munkában hogy ilyen helyre kell jönni míg az agydarabok valahogy összeállnak egy kicsit. Ugyanez betegségnél vagy boldogság szüneteknél is előfordul, pl felébreszt valami hülye zaj az utcáról, és olvasgatsz olyat ami nem túl izgalmas, abba tudod hagyni, olyan semmilyen és minden van, jók is rosszak is. Pl gyakori.
okt. 28. 10:44
 14/24 anonim válasza:
Jó ilyet is olvasni itt.
okt. 28. 12:00
 15/24 anonim válasza:
#13 azért az, hogy valaki az ismerkedés rovatot olvassa és irogat egy másik kategória szerintem. Az, amit már nem mondana meg e párjának valószínűleg, mert esetleg nem, így értené.
okt. 28. 20:48
 16/24 anonim válasza:
De ha valaki soha nem privizik, csak olvasgat, meg nyilvánosan ír valamit, akkor úgyis mindegy. Olyan mintha nézne egy szerelmes filmet pedig van párja, és a filmről még véleménye is lenne. Csak a privizgetés ismerkedés témában, ami már nem esik jól az ember párjának, legalábbis ha nincs valami kattanása, mert akkor több minden is rosszul eshet amit nem is gondolna az ember.
okt. 28. 21:07
 17/24 anonim válasza:
#16 tényleg tudja a párod, hogy az Ismerkedés, Társkeresés rovatot bújod?
okt. 30. 01:01
 18/24 anonim válasza:
Igen, és egyáltalán nem bújom ezt a rovatot, hanem mindenféle rovatban olvasgatok, mivel gyorsan olvasok és hamar elfogynak a kérdések, néha ide is benézek. Még soha életemben nem kerestem rá speciálisan hogy ismerkedés társkeresés. Miért te így ezt be szoktad írni és a heti néhány kérdésre ráugrasz? Vagy mit jelent a bújod a rovatot?
okt. 30. 01:11
 19/24 anonim válasza:
Ja és beteg vagyok lázas és néha felébredek éjjel hogy sehogy se jó olyankor olvasgatok bealszok.
okt. 30. 01:15
 20/24 anonim válasza:
jobbulást
okt. 30. 02:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!