Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedés a gyakorin? Többen...

Ismerkedés a gyakorin? Többen írták, hogy van ismerkedés kategória. Lehet, ügyetlen vagyok, de így direktben nem találtam ilyen kategóriát.

Figyelt kérdés

48/Nő vagyok, 44-56 éves férfi társaságát keresem, ismerkedés, kapcsolat céljából.

(Házas, kapcsolatban élő férfiak nem engem keresnek.)

okt. 27. 19:28
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Ez az a kategoria. Megtaláltad! Merre laksz?
okt. 27. 19:33
 2/24 anonim válasza:

Én sem találam sehol azt a kategóriát.

Egyszer láttam valakit, aki látott valakit, aki hallott valakiről, aki megtalálta.

De nem direktben, csak úgy l'art pour l'art.

okt. 27. 20:16
 3/24 anonim válasza:
*találtam
okt. 27. 20:17
 4/24 A kérdező kommentje:
2# Oké. A humor már pipa. De csak úgy l'art pour l'art.
okt. 27. 20:20
 5/24 anonim válasza:

Szia!

Ha gondolod írj!

44 F szingli.

okt. 27. 21:53
 6/24 anonim válasza:
Az Állatok kategóriába kell kiírni.
okt. 27. 22:53
 7/24 anonim válasza:
Budapesten laksz?
okt. 27. 23:00
 8/24 anonim válasza:
Itt csak szexre kellesz.
okt. 28. 03:38
 9/24 anonim válasza:

Szerintem inkább vigyázz a testi épségedre! (Ezt elég tapasztalt, már 50 éves nőként mondom.)

A mai világban, ha azt mondanám a bárgyú, túlhajszoltságtól kiégett ismerőseimnek, hogy HOZZANAK LÉTRE EGY TÁRSKERESŐ IRODÁT(!) akkor szerintem nem értenének meg! (Pedig ez lenne a kulcs elsősorban a magány feloldására.)

Ehelyett mi van? Irigykedés ezerrel és féltékenykedés, hogy én találtam valakit teljesen spontán, akivel szépen megvagyunk - korábbi ismeretségeim egyikéből. Nyilván fúrás is emiatt elég ér.

okt. 28. 07:23
 10/24 anonim válasza:

9-es válaszoló vagyok. A lehető legjobb volt a kapcsolódásunk ezzel az úriemberrel már a kezdetektől fogva: igyekezett együttgondolkodni velem, hogy a problémáim halmazából kikecmeregjek.

HASZONELVŰ(!) kapcsolatnak indult, ami hamarosan elmélyült barátsággá alakult át. Néhány hónap alatt. Fél éven belül elindult a testi kapcsolat is közöttünk, ami hellyel-közzel folytatódni szokott. Mindenféle nézeteltérés ellenére.

okt. 28. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!