Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Volt már sikeres ismerkedésed...

Volt már sikeres ismerkedésed ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés
Mennyire volt sikeres? Találkoztatok? Vagy kapcsolat is lett belőle?

2023. nov. 24. 11:34
1 2
 1/15 anonim válasza:

Több is, kapcsolat, lazább, levezőtárs is.....

Mindből volt legalább 3.

F

2023. nov. 24. 11:52
 2/15 anonim válasza:
Barátság igen.
2023. nov. 24. 12:32
 3/15 anonim válasza:
Taliztunk,szexeltünk,aztán abbamaradt.
2023. nov. 24. 12:42
 4/15 anonim válasza:
Megismertem itt egy nőt, 1,5 éves kapcsolat lett belőle. Ő volt életem szerelme :(
2023. nov. 24. 12:53
 5/15 HandsomeNaughtyBoy válasza:
Volt már pár jól sikerült levelező társ személyében, illetve komoly kapcsolat. Lehet hogy főleg a szerencsém miatt vagy mert nőben kevesebb a troll mint férfiben, de inkább jók a tapasztalataim és a régi szép emlékek miatt újra hasonlót keresek.
2023. nov. 24. 13:42
 6/15 anonim válasza:
Sajnos itt aktívan nagyon chatel mindenki, de ha képcsere/tali kellene, akkor elég hamar felszívódik mindenki, bár arra gyanakszok inkább nőnek magukat kiadó pasik lehet a szitu mögött
2023. nov. 24. 13:58
 7/15 anonim válasza:

"Volt már sikeres ismerkedésed ebben a kategóriában?": Nem mondhatnám.

"Mennyire volt sikeres?":

2 emberrel más platformon folytattuk a beszélgetést, az egyik idővel kihullt, emrt valószínűleg mégsem vagyunk összhagnban - bár amíg anonim volt itt a levelezés, addig okés volt a dolog. A másik ismeretség mostanában futott ki, mert jobbnak véltem kilépni ebből.

"Találkoztatok?": Az 1. személyt 1* élőben láttam, de nem találkoztunk frontálisan. A másikkal csak neten beszéltünk.

2023. nov. 24. 15:03
 8/15 anonim válasza:
Volt, akivel csak beszélgettem egy darabig, volt, akivel találkoztam is, de egy találkozásnál eddig nem történt több nálam. Igazából szerencse is kell hozzá szerintem, hogy olyan embert találj, akivel jól kijössz, nekem meg 0 szerencsém van ilyen téren. :D
2023. nov. 24. 15:31
 9/15 anonim válasza:
Volt, de anyagi alapon ment a dolog. A szexmentes fétisemre kerestem partnert, és egy hölgy jelentkezett rá.
2023. nov. 24. 16:02
 10/15 anonim válasza:
2 sikeres, és rengeteg ghosting
2023. nov. 24. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!