Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Volt már sikeres ismerkedésed...

Volt már sikeres ismerkedésed ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés
Mennyire volt sikeres? Találkoztatok? Vagy kapcsolat is lett belőle?

2023. nov. 24. 11:34
1 2
 11/15 anonim válasza:
Volt beszélgetés, találkozás, sőt volt akihez le is utaztam Balatonra, bár az nem volt köztünk. Volt aki feljött Pestre, na vele volt minden. Azt hiszem amit ez az oldal nyújtani tud, abból minden volt. De hosszú évek alatt, rengeteg próbálkozás után. Ritka de nem lehetetlen.
2023. nov. 24. 19:30
 12/15 anonim válasza:
A ritka, de nem lehetetlen részhez csatlskoznék. Főleg chat, de személyes találkozásra is volt példa. Remélem, még lesz is:)
2023. nov. 24. 20:27
 13/15 anonim válasza:
Egy szakmabelivel itt ismerkedtem meg, néha beszélünk chaten, találkoztunk is már személyesen. Régebben még legalább pár találkozás összejött, de nem történt semmi a csajokkal, az utóbbi sok évben viszont a dolog legtöbbször megrekedt az itteni beszélgetés szintjén, hiába vetettem fel a találkozás vagy a más felületre való áttérés ötletét. Pár csajjal átmentünk máshová beszélgetni, de abban sem volt köszönet, rendszerint hamar be is fejeződött az egész.
2023. nov. 24. 21:10
 14/15 gabor49 válasza:
max chat beszélgetés
2023. nov. 25. 04:53
 15/15 LazyJones válasza:
Volt, több is, egyik jelenleg is tart (2,5 éve).
2023. nov. 25. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!