Másnak is eltűnnek az itteni állítólagos lányok,nők?Mi értelme van így ennek a kategóriának?
A nagyrésze amúgy lány és nő valóban, a kamut könnyü felismerni egyébként a legnagyobb tip amikor kiírja hogy beszélgetne és 18/l vagy 19/l ezenkivül semmi információt nem add meg és ír, akkor biztos lehetsz benne hogy egy fiú trollkodik vagy adja ki magát másnak ami, de ezt egyébként könnyü észrevenni, mert a válaszok is elég igénytelenek, pár szavas semmi, akivel amúgysem beszélnél élőben kb.
Szóval a gond az hogy itt az a típus aki ismerkedni akar az nagyon félős még akkor is ha tapasztalt, arra is számíthatsz hogy elvileg minden jó kép telefon, videohivás stb, de az utolsó pillanatban még sem akar talizni, de jellemzőbb hogy vmibe beleköt hogy öreg vagy túl fiatal vagy, nem jól állt a hajad stb mindegy a lényeg hogy miért nem jó az egész. Szóval ez ilyen nagyon fel kell kelteni az érdeklődést hogy akarjon tőled vmit.
Mondjuk úgy hogy oldalakat kezd el írni és érzed hogy rád van kattanva akkor lehet vmi, de az hogy pár kérdés ide oda pár sorban, garantált hogy nem sok lesz, hacsak nem rögtön tali
Minden lány/nő leszar ha kapcsolatba kerül, tök mindegy hogy mit mond előtte, megszünsz létezni és igen, van egy határidő amielőtt el kell hívnod, ha nem hívod el akkor agyában te bekerültél csak barát kategória. Mindegy hogy milyen jó lennél amúgy neki. Bár inkább úgy mondom írás rohadtul unalmas hamar, és ha kezd ellaposodni unatkozik akkor annyi már nem kellesz.
Kattosból itt nagyon sok van, jellemző hogy élnek halnak a vacak kapcsolatukért, és inkább meghalnának mint hogy kilépjenek belőle, szeretnek a langyosba fürdeni, nagyon kerülendő típus
Nekem az egyik ismerösöm pont használta az oldalt és ő is felszivodott és ezért itteni kiakadt rajta. A lényeg hogy nem rossz indulatból, elfelejtette ezt az oldalt és ennyi.
Szóval tanulság, az hogy sok férfi azt hiszi sokat jelent ha jól elírkál egy lánnyal, hát valójában kb semmit, lány, rengeteg kommunikáció élőben és irásban is, az hogy te jól elbeszéltél semmi.
És persze az hogy ellaposodik ő már unja, nincs kedve magyarázni csak nem ír. Fárasztó, nekem is volt ilyen, untam már, és nem írtam kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!