Másnak is eltűnnek az itteni állítólagos lányok,nők?Mi értelme van így ennek a kategóriának?
Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 23:11
31/55 anonim válasza:
28, igen ez is tipikus, nem tudom hogy az oldal sajátossága vagy sem, de itt minden férfi tini lányt akar vagy 20-on éves nőt akkor is ha ő maga már 40 felett jár
2023. nov. 4. 18:18
32/55 anonim válasza:
29-nek: ne szorakoztass senkit, nem kotelesseged, de akkor ne csodalkozz, hogy orokre egyedul maradsz. Ez a felosztas, ha tetszik ha nem: a ferfinak tepernie kell a no utan. En sem ertek ezzel egyet, pedig no vagyok, de ha egy atlagos nore 30an irnak, mig egy atlagos ferfira senki, addig el lehet donteni, hogy kinek kell kit szorakoztatni
2023. nov. 4. 18:18
33/55 anonim válasza:
Amúgy komolyan mit vártoky hogy innen szereztek majd egyéjszakást vagy feleséget? Ennyi erővel youtube-ra is felmehetnétek csajozni..
2023. nov. 4. 18:32
34/55 A kérdező kommentje:
25,érdekes,én 10-15 levélváltás után már viberen beszéltem egy csajjal és nem egyből megb.szni akartam,mint valami vadember.És annyira nem is mutattam magam érdekesnek,szimplán volt pár általános téma.Csak ő is képes volt visszaírni,meg képes volt témát felhozni,aminek én nagyon örültem,mert láttam,hogy nem egy aha,ja,ühüm,ikszdéikszdé típusú csaj,2x évesen jóval érettebb volt a többinél.Ha valaki nem jön át más felületre,az tényleg csak unatkozik vagy gyk troll,aki nőnek adja ki magát.Ez a tapasztalatom.Persze megértelek,mert sokan pár levél után már ott tartanak,hogy hogyan és mivel kormolnák ki az aktuális csajt,számomra elég lehangoló,hogy ennyi primitív előember így akar insta dugást.Én csak komoly kapcsolatban gondolkozom,de a 3x-el már "öreg" vagyok egyeseknek.
2023. nov. 4. 18:33
35/55 anonim válasza:
Kerdezo, mondjuk 38 evesen egy 23 eves lanyhoz oreg vagy. Nincs mit ezen szepiteni
2023. nov. 4. 18:36
36/55 A kérdező kommentje:
32,lehet,hogy sokan írnak egy nőnek,de gyorsan abba is fog maradni az írogatás,ha nem lesz ista szex,mert a férfiak nagy része gyorsan rá fog térni a szexre,sajnos.
2023. nov. 4. 18:40
37/55 anonim válasza:
32 vagyok. Es? A 30 ferfibol 5 biztos normalis. Rad meg senki nem ir, ott meg rosszabb az arany
2023. nov. 4. 18:43
38/55 A kérdező kommentje:
35,az öregséget nem így értem.Egy 10 éves intervallum még teljesen megfelelő a mai világban,nagyobb intervallummal nem is számolnék.Az öregséget úgy értem,hogy valaki szerint a 30+ az már öregember,nyugodtan meg is dögölhet.Na,de nem vitatkozni akartam.
2023. nov. 4. 18:49
39/55 A kérdező kommentje:
37,annak az 5-nek meg elmegy a kedve tőled,ha csak szórakoztatod magad.Szóval 1:1.
2023. nov. 4. 18:53
40/55 anonim válasza:
Akkor meg mi zavar, ha ugyanott vagyunk?
2023. nov. 4. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!