A nők miért vannak ebben a kategóriában?
A lenti felmérésekből kiderült, hogy vannak itt nők, de nem akarnak ismerkedni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ennek mi az oka?
Nem "nem akarnak ismerkedni", hanem nem igazan lehet.
En kb. 5-6 emberrel kezdtem mar uzenetvaltast, de nehany utan leul a beszelgetes, es nem latom ertelmet folytatni.
Na mar most felreertes ne essek, nem dedelgetek olyan almot magamban, hogy itt talalok barkit is. Ugyanakkor nem vetem el a lehetoseget sem a dolognak.
Én nem "ebben a kategóriában vagyok", hanem végigolvasom a kérdéseket minden kategóriában, és ehhez-ahhoz hozzáböffentek.
Na, de: most komolyan gondoltad, hogy ITT épeszű nő társat akar keresni????
Hát nézd már meg, milyen agyhalott palik vannak itt.
Inkább lennék elembétéqú, mint hogy itt ismerkedjek, szerencsére nem is kell.
Az hogy a nők nem akarnak ismerkedni talán a rossz tapasztalatból ered. Én férfiként sokszor érzem ugyanezt, mert annyi negatív csalódás ért ismerkedés és párkapcsolat terén hogy sokszor unom az egészet. Ami a külsőséget illeti, mindenki a saját nemében olyan amilyen, én nem vagyok ronda ember. Széles vagyok, izmos, férfi. Az hogy a cicababa meg a plázacica, túlképzett egyetemista, vagy épp a kikent bolti eladó lenéz az már nem az én problémám. Ez a saját önképük hibás meglátása, magyarul többnek hiszik magukat mint amik és ez mindent elmond a személyükről.
Én az esetek többségében adok esélyt olyan nőknek akik kicsit egyszerűbbek és sokszor csalódom, mert kiderül róluk hogy unalmasak, életképtelenek (elnézést a kifejezésért), nincs céljuk, szóval nem találom meg velük a közös hangot.
akivel meg mit ad isten megtalálom, túltolja az önfényezést és átvált komolytalan tinédzser stílusba felnőtt fejjel.
Eddig ezt tapasztaltam, szeretnék egy komoly párkapcsolatot, keresem a kivételt, egy nőt, csak egy nőt.
Elkezdtem beszélgetni egy sráccal nagyon szimpi volt de egyáltalán nem láttam rajta az érdeklődést. Minden áron csak a hangomat akarta hallani meg mikor találkozunk.. ne ebből mi jön le
Kb 3 hete nem írok neki.. azóta sem ír..
hát ha neki ennyi nekem is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!