Milyen megoldás létezik erre? vagy van egyáltalán megoldás? vagy bele kell ebbe törődnöm ebbe a szomorúságba?
Sziasztok! 2 olyan problémával küzdök évek óta hogy magam sem tudom miért van és mit lehetne tenni?!
30 éves férfi vagyok. Az összes jelenleg működő társkeresőn fent vagyok, mondhatni, előnyösebb képekkel is! mégis mindig olyan lányok szavaznak rám akik nekem nem tetszenek java részt ezekből van több!! ha egy közelivel sikerül egyeznem az nem akar semmit csak barátkozni ..
Ha van még egy közelebbi akkor kiderül hogy zűrös a háttere, zakkant és valami ismerkedéshez nem illő probléma felüti a fejét. régi exek vagy más zavaró ember... az utolsó 10 ilyen közelebbi egyezésekből kialakult ismerkedésemből akik annyira nem is tetszettek de próbáltam megbarátkozni a gondolattal hogy lehet ők jobban tudnának szeretni és nem minden a külső!
mégis mindig mindegyikkel volt valami probléma! ugyan ez van ha én írok illetve ugyan ez ha ők írnak rám! a végén mindig kiderül hogy valami nem kóser!! miért van ez a probléma folyamatosan? mit lehetne tenni? mindenki azt mondja hogy milyen helyes meg jóképű vagyok. , hogy nincs baj a külsőmmel mégis csak az ilyeneket kapom vagy vonzom be!!
- ennyire lehetetlen már ismerkedni a társkeresőkön?
- kicsit olyan érzést kelt bennem mintha valami algoritmus alapján működne az egész hogy olyan emberekkel dobál össze akikről tudja hogy nem akar semmi komolyat.
- miért szórakozik velem mindegyik?
- miért nem tud komolyan venni egyik sem?
a második probléma szintén az ismerkedésen belül:
neten tök jól elbeszélgetek velük már amelyikkel le lehet állni erre a tevékenységere. mindenről is ha segít építeni a beszélgetést és nem csak kérdezz felelek van!
és amikor eljön a találkozó ideje ha egyaltalan sikerül akkor valamiért nem tudok olyan lenni mint neten keresztül. nem tudom úgy magamat adni mintha egy blokk lenne az agyamban, hogy most mi a a francot mondjak. pedig neten keresztül sem szoktam sokat gondolkodni mit írjak minden magától jön!!
alapból kevés önbizalommal vagyok megáldva pedig azt mondják többnek kéne lennie! nem tudom saját magam elfogadni mindig azt gondolom hogy csúnya vagyok és sokszor már tényleg csak azt látom magam előtt hogy ronda vagyok és ezért nem sikerül semmi illetve hogy biztos szar a dumám és nem olyan mint neten keresztül!!
mit lehetne csinálni? létezik a vonzás törvénye? erről is hallottam már hogy gondolj arra hogy egyszer sikerül és be lehet ezzel is vonzani! vagy ez hülyeség? mit tegyek? félek hogy egyedül maradok és ezek a dolgok amiket leírtam nem éppen önbizalom építő jellegűek számomra hanem pont az ellenkezője! a sok sikertelenség meg az hogy egy átlagos kinézetűvel is alig tudok szóra jutni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!