Ha mindenki bánt akkor megoldás lehet az öngyilkosság?
Röviden. Mentális beteg vagyok, neten már "elástam magam", olyan kapcsolatban vagyok ahol nem tisztelnek, szerintem nem is szeretnek és csak ki akarnak használni, több kevesebb sikerrel. Újonnan a családom is egyre többször kóstolgat undorító bántó szavakkal, pedig én igyekszem meghúzni magam, de sokszor ha kicsit elengedem magam persze nem csinálok semmit rosszat akkor már "vicces" formában érkezik a bántás.
Az életem során annyi szart kellett már az embertársaimtól elviselnem, sokszor a legváratlanabb helyzetekben, hülyeségek miatt, hogy az elképesztő.
Nagyon rossz az életem és sosem volt jó.
Szerintetek?
24/N
Ezt az "élet ajándék" bullshitet hagyjuk már. Ajándék annak, akinek nem, vagy csak nagyon ritkán kellett megtapasztalnia az élet árnyékos oldalát.
Ezzel senkit nem akarok öngyilkosságra buzdítani, mert nem tartom megoldásnak, de az "élet ajándék" maszlagtól a hajam égnek áll.
Kérdező, amit leírsz, nagyon hasonlít az általam megélt dolgokra, én 22 évesen voltam a mélyponton. Ha akkor sikerül az, amit ma már szégyellek, hogy egyáltalán megpróbáltam, életem legnagyobb élményeiről maradok le.
Most, majdnem kétszer ennyi idősen megint elértem egy mélypontot, ebben most szerintem vastagon benne van a covid meg a no kontakt, de a családom legalább annyira. Viszont ha hagyom, hogy elsodorjon a depresszió, megint lemaradtam volna valami tök jóról.
Veled is megeshet, ami velem történt épp annyi idősen, mint te vagy most, hogy egyik napról a másikra bekerülsz egy olyan közegbe, ahol senki nem bánt, és pozitív irányban változtatják meg az életed.
Szerintem az, hogy az életben néha történnek örömteli, jó dolgok, marhára nem ugyanaz, mint hogy az élet ajándék.
Az ismerősöm születésétől fogva rokkant és csak gépen keresztül kommunikálni képes gyerekének rohadtul nem ajándék. Ahogy a Thaiföldön prostituáltnak eladott fiúk és lányok számára sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!