Ha mindenki bánt akkor megoldás lehet az öngyilkosság?
Figyelt kérdés
Röviden. Mentális beteg vagyok, neten már "elástam magam", olyan kapcsolatban vagyok ahol nem tisztelnek, szerintem nem is szeretnek és csak ki akarnak használni, több kevesebb sikerrel. Újonnan a családom is egyre többször kóstolgat undorító bántó szavakkal, pedig én igyekszem meghúzni magam, de sokszor ha kicsit elengedem magam persze nem csinálok semmit rosszat akkor már "vicces" formában érkezik a bántás.
Az életem során annyi szart kellett már az embertársaimtól elviselnem, sokszor a legváratlanabb helyzetekben, hülyeségek miatt, hogy az elképesztő.
Nagyon rossz az életem és sosem volt jó.
Szerintetek?
24/N
2021. jan. 9. 18:23
11/13 Kérlek segíts !!! válasza:
Van egy ilyen idézet: az öngyilkosság nem szünteti meg a fájdalmat, csak átadja másnak.
12/13 anonim válasza:
Sajnos aki hagyja hogy bantsak azt bantani is fogjak. Nem azt mondom hogy ez helyes vagy jo, de ez az elet rendje. Azon nem tudsz valtoztatni hogy a kornyezeted hogy banik veled, de azon igen hogy te hogy reagalsz. Bekesen valoban szebb lenne az elet de ez legtobbszor nem opcio. Allj ki vegre magadert.
13/13 anonim válasza:
En is annyira kikeszultem lelkileg idegileg fizikailag ahogy csak lehet nekem is tobb betegsegem bajom van es is kattogok napiszinten az ongyin .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!