Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A nők miért vannak ebben a...

A nők miért vannak ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés

A lenti felmérésekből kiderült, hogy vannak itt nők, de nem akarnak ismerkedni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ennek mi az oka?

2022. okt. 16. 20:26
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Én is jártam ám így nőkkel :) (8as válaszadó)
2022. okt. 16. 23:28
 12/21 anonim válasza:
#11 Nem kell ám egyből "visszatámadni" :D Nem azt mondtam feltétlen te is ilyen lehetsz, csak említettem :)
2022. okt. 17. 00:22
 13/21 anonim válasza:
Aki már ezt a rovatot olvassa, le is mondhat a párkapcsolatról vagy a barátkozásról, úgysem lehet itt ismerkedni. A mai világban a társadalom is megváltozott, az emberek, a kultúra sem olyan mint régen, az online platformok pedig torzítást vihetnek a valóságba. Legjobb ha az egyén arra gondol hogy úgysem fog sikerülni semmi, nem történik semmi, megkímélve magát a csalódástól. Én is letettem róla hogy valami is lesz, 31 éves fejjel úgy néz ki megmaradok magamnak. Ehhez még csak munkanélkülinek vagy bolti eladónak sem kell lenni ahogy említik többen, bőven megmaradhat magának az ember úgy is hogy komoly egyetemi végzettsége van.
2022. okt. 17. 00:34
 14/21 anonim válasza:

#13 semmi összefüggés a szakmákat tekintve, elég ha nem vagy elég érdekes és máris akad száz meg száz aki viszont az.

Nem szapulom a nőket, ez a társadalom a külsőségekre van kihegyezve most nem a láthatatlan értékekre. Talán aki nem teljesen felszínes még az is inkább azt választja kettő közül.

El kell érni, hogy ezt valóban elfogadjuk és ne frusztráljon aztán nem is fog érdekelni, hogy van -e éppen egy ágymelegítőd vagy nincs.

2022. okt. 17. 06:49
 15/21 anonim válasza:
Én néha próbálom rávenni a kiírókat, hogy egy minimális adatot még adjanak meg, hogy legyen jelentkezőjük. Néha segítek ötletekkel, oldalakkal, és közben benne lehetne a pakliban, hogy meglátok valakit, akivel érdemes lenne levelezni, barátkozni, de már rég nincsen ilyen.
2022. okt. 17. 06:51
 16/21 anonim válasza:
Elég sok az álszent nő. Sajnos mindig bebizonyítják sokan hogy alkalmatlanok az ismerkedésre.
2022. okt. 17. 09:28
 17/21 anonim válasza:
12, csak feltételezted félig meddig rólam is....úgy adtad elő mintha a férfiak komolytalanok lennének. Sajnos az ellenkezőjét tapasztalom. Bocs.
2022. okt. 17. 10:07
 18/21 anonim válasza:
Keresik Alan Dölont.
2022. okt. 17. 10:36
 19/21 anonim válasza:

Azért mert vannak itt olyanok, akik a másik nemet hibáztatják, nem kell ám mindenkiről azt feltételezni, hogy rossz, mert más nemhez tartozik. Meg ő is biztos ugyanolyan mint a többi!

Nem minden férfi keresi a topmodell csajokat, és nem minden nő az Adoniszi fél Istent.

Én magam adom és mellette érdeklődő vagyok. De nem ringatom magam álomvilágba és így nincsenek irreális elvárásaim pár hét után. Így nem is kezdek el bunkón viselkedni. Persze hogy a nők belefáradnak, hogy még egy idióta írt rá.

A pasiknak: Alakul a beszélgetés, és a nő egyszer csak eltűnik. Legyen már annyiból korrekt, hogy ha nem tetszik neki a nyomulás, írja meg. Vagy ha dolga akad, annyit írjon, hogy: " bocsi, de most egy időre eltűnök"

Amúgy az eredeti kérdésre a válasz: A nők is szeretnek ismerkedni, miért ne tehetnék meg ők is itt?

32F

2022. okt. 18. 09:23
 20/21 anonim válasza:
Az az igazság, hogy az önmagamat adom duma, csak akkor működik, ha ez az egyéb szociális kapcsolataidban - élethelyzeteidben is népszerűséget hoz számodra. Akkor vagy úgymond a nagy átlag szemében érdekes, ellenben ha az elvont, fura kategóriába esel a lelkivilágoddal - gondolataiddal és ezt nem palástolod ügyesen, akkor a nők zöménél esélyed sincs. A nő evolúciós okokból úgy van bekötve, hogy a férfiban azokat a jegyeket keresse, amik az ő biztonságát (ma ez elsősorban az anyagi stabilitás és a társadalmi pozició vonatkozásában merül ki) és kedvező genetika folytatólagosságát (utódok) garantálják. A férfi ezzel szemben, mivel kevesebbet kockáztat (ugye nem lesz terhes), jobban tud fokuszálni az évezeti faktorra és kevésbé érdekli a nő társadalmi státusza, egzisztenciája, szociális népszerűségi indexe. Egyszóval van két teljesen különböző evulóciós kódoltsági motivációval rendelkező fél, nyakonöntve a 21. század külsőségeket előtérbe helyező média termékeivel (valóság showk, reklámok, like k@rvává nevelő közösségimédia platformok, szétsminkelt/filterezett - jól beállított pózolós fotókkal feltuningolt társkereső profilok, csapból is folyó influenszerek, ego trénerek). El van b@szva ez az egész, úgy ahogy van. Nem véletlen mondják: A nő választ. A pasi csak azt hiszi, hogy ő mennyire vicces, nagydumás, stb és ezzel szerezte meg a csajt. Ez már csak a porhintés része, a játszma 80%-a már rég eldölt, kb, mint Texas Holdem pókerban, amikor a két lap a kezedben egy A,K, vagy Ász pár.
2022. okt. 18. 10:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!