Miért ghostingolnak a pasik?
Figyelt kérdés
Egy csomó csajjal ismerkednek egyszerre és soha nem engem választanak?szept. 18. 11:08
11/17 anonim válasza:
Furcsa ez a kérdés a számomra amit a kérdező kiírt mert én ezt inkább nőknél látom hogy nagyon szeretnek ghostingolni és esélyt sem adnak hogy megismerhessem őket.
szept. 19. 18:27
12/17 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem a ghostingolást, hogy elkezdünk ismerkedni, aztán egyik pillanatról a másikra, magyarázat nélkül nem írnak többet.
szept. 19. 19:07
13/17 anonim válasza:
Mert még magyarul sem tudsz.
szept. 20. 11:18
14/17 anonim válasza:
Nekem olyan volt, h elkezdtem beszélgetni egy hölggyel, aztán közben lett valaki más, akivel intenzívebb lett a beszélgetés és kicsit komolyabbnak ígérkezett a dolog, ezért az előbbi hölgynek nem írtam ezalatt. Mégis hülyén jönne ki, ha azt írnám neki, hogy bocs, most épp valaki más van, így inkább nem írok neki addig.
szept. 22. 18:11
15/17 anonim válasza:
14. Pedig ez lenne a korrekt. Ha szó nélkül eltűnsz akkor bizonytalansagban hagyod a másikat. Szemétség szerintem.
szept. 22. 20:51
16/17 anonim válasza:
15. Az mégis hülyén jön ki, hogy bocs, most épp valakivel randizom, meg szimpi is amúgy, így most veled nem szeretnék beszélgetni. Ha esetleg nem jön össze azzal a lánnyal mégse, akkor majd írok.
szept. 22. 22:19
17/17 anonim válasza:
Írj
okt. 3. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!