Miért nem ghostingoltok ahelyett, hogy bókok közt építitek le az illetőt?
Várj jól értem hogy most a nőnek nem viszonozzák a képcserét?
Az ilyen nem azért van mert az ember nem meri felvállalni magát? Minek foglalkozol ilyennel?
Ezen az oldalon mindenki a névtelenség mögé bújva próbálkozik. Csak meg kell nézni, hány olyan ember van aki a válaszaiban legalább a kitalált nevét felvállalja... Ne várj itt többet.
Persze vannak olyanok akik konkrétan felvállalják magukat, de azok feltétlenül százas emberek.
Ha valamit rosszul értettem akkor írd meg privátban, aztán elemezzük még a dolgot.
Nyilván nagyon csúnyának gondolja magát.
Ha ő kezdeményezte a képcserét, akkor tényleg inkorrekt, ha te, akkor meg nem tud nemet mondani, de fél, hogy lelépsz, amikor meglátod.
Nekem pont a fordítottja volt -többször is-, kérés nélkül küldtek képet a beszélgetés olyan korai fázisában, amikor én úgy éreztem, hogy még abszolút indokolatlan, mondván ne húzzuk egymás idejét.
Nem vagyunk egyformák. Ami másnak időhúzás, az nálam az ismerkedés normális tempója.
Ha kapcsolatban maradtatok, akkor ezt így írd meg neki, ahogyan nekünk és kész.
A jelenség az, hogy az illető olyan sok visszautasítást kapott már, hogy az önbizalma a bányászbéka feneke alatt van. Ez persze nem menti fel őt, de magyarázza a viselkedését.
#6-os
6-os. 3 gyereke van (ha igaz a karakter) Vagyis már túl van egy feleségen és legalább 3 szerelmeskedésen. Ami azért mégiscsak siker.
:-)
Ez szemétkedés volt és nem önbizalomhiányos ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!