Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mitől számít ghostingolásnak?

Mitől számít ghostingolásnak?

Figyelt kérdés

Sokan egyébként engem is ghostnak tartanak, viszont nekem csak szimplán nincs kedvem néha visszaírni, vagy elfelejtem.

Persze más sztori, ha ismerkedek valakivel. Ott azért megbeszélem, ha szükségem van egy kis me time-ra.

De van erre szabály? Pl 3 nap után?

2023. febr. 9. 18:58
 1/6 anonim válasza:
Ha ghostnak tartanak szerintem illene felkeresniük egy orvost, szellemeket látni nem egészséges. Nem te leszel ghost azért mert ghostingolsz valakit, a fogalmak kicsit félre csúsztak. De nem nincs erre szabály változó, valaki több figyelmet igényel, valaki le se sz*rja ha nem írsz vissza neki többet.
2023. febr. 9. 19:09
 2/6 anonim válasza:
Szerintem mindenki ghostingolt már így vagy úgy. Én is, te is, mindenki. Van olyan, hogy tényleg uncsi lesz, van olyan, hogy előkerül egy régi vagy egy kecsegtetőbb. Van úgy, hogy koptatnak és gyorsan kihasználom. Van úgy, hogy szr az ágyban, de nem akarok panaszkodni rá.
2023. febr. 9. 19:09
 3/6 anonim válasza:

Azt tartom ghosting-olónak, aki már nem válaszol. Tehát ha én írok, és eltelik kis idő, akkkor nyilván megtehetem, hogy rákérdezek, miért nem válaszolsz, de ettől függetlenül "nyoma van", hogy én írtam, ő pedig nem.

Meg képcsere után eltűnni? Vagy már átmentünk máshova beszélgetni, ott egyszer csak a semmiből beszélgetés közben eltűnsz, mintha a föld nyelt volna el? Ezek az igazi ghosting-ok.

2023. febr. 9. 20:02
 4/6 anonim válasza:
Szerintem ha kerdesre nem valaszolsz onnantol kezdve az. Tehat ha pl lezartok egy beszelgetest de utanna senki se ir a masiknak az inkabb kolcsonos erdeklodes elvesztese. Azert altalaban lehet erezni mi szamit annak.
2023. febr. 9. 20:27
 5/6 anonim válasza:

1. szabály van!

Addig kell írni, míg le nem tilt. Az a biztos.

2023. febr. 9. 22:24
 6/6 anonim válasza:
Àltalàban én vagyok a ghost,de csak azért meg kihozzàk belőlem.. ìrok neki nem vàlaszol vàrok pàr napot és megy a levesbe. Azért kìvàncsi lennék az arcukra ilyenkor :D
2023. febr. 10. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!