Ghostingolás? Mit írhatnék neki, ami nem számonkérő, de amivel mégis jelezném, hogy értetlenül állok a helyzet előtt?
Köszönöm a válaszolok, külön örülök, hogy mint férfi is válaszoltál. Azt természetesen elfogadom, hogyha nem hozom lázba, viszont 2 nappal ezelőttig nem így tűnt, ezért állok értetlenül a helyzet előtt. A beszélgetést nem én kezdeményeztem, és az elmúlt 10 év során többször is volt már hasonló helyzet, bár akkor úgy lett vége a beszélgetésnek, hogy lezárult. Valamiért ez most borzasztó rosszul esik, valószínű, hogy az egóm miatt, mégis fáj, mert ezt értelmes emberek meg tudnák beszélni a véleményem szerint.
Ezért is szeretnék írni neki valamit.
"Feltettem neki egy teljesen hétköznapi, munkájával kapcsolatos kérdést,"
Nos valószínű ez lehetett a baj, mert biztos nem dolgozik csak azt mondja dolgozik és mikor észrevette, hogy komolyabb is lehetne a dologból, akkor rájött, hogy hazudott neked és inkább eltűnt. Most, amit leírtál kb. én erre gondolnék.
Ez nem ghostingolás ha egy üzenetre nem válaszol, arra mondják ezt mikor letilt mindenhonnan és eltűnik az életedből teljesen.
Lehet ha írnál még neki válaszolna tehát elérhető maradt.
Kerdezo: hasonlo szituban vagyok jelenleg most en is. Teljesen ertetlenul allok a szitu elott. A srac nem torolt se Instarol, se Facebookrol, se Tinderrol.
Ugyanakkor ha nem akart valaszolni, megnezte az uzenetemet es nem valaszolt. Hetvegen megnezte a megosztott torteneteimet is Facebookon. Majd az adott illeto egyik napról a masikra eltunt. Irtam neki hetfon mi ujsag, szal nem egy nyomulos kerdest. Meg sem nezte. Nem tudom utoljara mikor volt aktiv. Annyi biztos, hogy uj ismerose nincs az Instan. De akkor is. En ezt nem ertem. Varjak meg napokat hatha ir? Vagy ir ha majd akar? Egyebkent ez is tobb mint fura volt h honapok ota nem posztolt, de hetvegen igen. Lehet van valami pasija azota, es emiatt nem ir? Idk. Mindenestre tobb mint fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!