A konditeremben van egy csaj, szerintetek mit tegyek?
"Meg milyen lenne már odamenni, hogy szia korábban írtam facen, hogy ismerkedjünk, de válaszra se méltattál."
Én pont ezt csinálnám, nem szoktam udvariassági köröket futni. Ha tud értelmes magyarázatot, akkor beszélhetünk tovább.
#1 Azért arra az értelmes magyarázatra kíváncsi lennék, mert szerintem bunkóság nem válaszolni, ha normálisan közelítenek feléd.
#2 Írtam, hogy mikor előszőr láttam akkor nem akartam kapcsolatot. Utána jött a karantén és bezárt a kondi, ergo maradt a facebook. Most már nyilván lenne alkalmam személyesen is beszélni vele, de erősen gondolkodom rajta, hogy megéri-e.
Akkor meg felesleges ezen a témán lovagolni, ha úgysem látsz benne semmi fantáziát.
Hmm hát az attól függ mennyire vagy képes leszarni a környezetedet. Én lehet odamennék, nem számít igazából semmit a csajszi, ha igent mond,akkor örülj, ha nemet akkor ez van,le kell fosni, idővel elfelejtitek.
Ha nem mész oda nem derül ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!