Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ghostingolás? Mit írhatnék...

Ghostingolás? Mit írhatnék neki, ami nem számonkérő, de amivel mégis jelezném, hogy értetlenül állok a helyzet előtt?

Figyelt kérdés
Néhányszor chateltem egy sráccal, akit még középiskolából ismerek, tehát elég régről. Általános dolgokról is, valamint magánéleti témák is szóba kerültek, illetve az esetleges találkozás lehetősége. Régóta kerülgetjük egymást, de semmi nem történt köztünk. Egészen pár nappal ezelőttig érdeklődő volt, beszéltük, hogy szóba jöhetne egy találkozó is. Feltettem neki egy teljesen hétköznapi, munkájával kapcsolatos kérdést, amire azóta semmilyen válasz nem érkezett, teljesen figyelmen kívül hagy, nem is írt. 10 éves, futólagos, “látásból” ismerettségről van szó, nem idegenek vagyunk. Így még sosem jártam, és nagyon rosszul esik, megalázónak érzem a helyzetet és értetlenül állok előtte, egyre pörgetem a fejemben, mit tehettem/mondhattam rosszat, vagy olyat, ami miatt eltűnt. Talán az volt a baj, hogy érdeklődő voltam, rögtön válaszoltam, ha írt? Fogalmam sincs. Természetesen nem akarom faggatni, zaklatni, kikényszeríteni belőle a választ, mégis érdekelne, mi történt a kezdeti lelkesedés után.
2023. márc. 15. 16:55
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem ez az egész internetes ghostingolas ezer dologtól függhet, nekem is volt olyan, akivel dumáltam, tetszett, de nem akartam semmit, mert még az előző fiúm után sírtam, aztán mikor ő lett passzívabb,elkezdtem utána teperni,mert rájöttem hogy érdekel. Aztán olyan is volt, hogy a srác hónapokra eltűnt, aztán újra felkeresett. Most meg nemrég kb ugyanaz,mint veled, egy srácnak két hete nem válaszoltam, szintén munka kérdésre, egyszerűen csak érzem,hogy ő nem barátilag közeledik es nem akarok tőle semmit, úgy érzem férfiként kevés nekem. Nagyon szar dolgok ezek, én is csinálom, velem is csinálták, sajnos a mai világ arról szól, hogyan mennek tönkre 1 pillanat alatt kapcsolódások és tűnnek el emberek az életünkből seperc alatt.
2023. ápr. 3. 12:57
 12/13 anonim válasza:
Egyébként nyugodtan kérdezz rá, hogy miujsag és áll-e még a tali. Ezzel nem maradsz alul, hanem csak nem vesztegeted az időd agyalasra és tovább tudsz lépni. Nekem a leghosszabb idő 10 hónap volt, amit egy fiúra vártam, csupán azért, mert másokra hallgattam és az egom nem hagyta, hogy utána járjak. Szard le az egod, meg hogy ciki-e, neked is egy életed van, ha valamit tudni akarsz, deritsd ki.
2023. ápr. 3. 12:59
 13/13 anonim válasza:

szerintem az van, h érzi, h nyomulsz és ő nem akar semmit

én is kb hasonlóan viselkedek ha érzem, h vki többet akar, mert az az érzésem olyankor, h ha irok neki, akkor azzal mintha biztatnám és inkább nem irok neki semmit, h ne váljon még komplikáltabbá a helyzet.

ezt abból lehet érezni,h nyomulsz, hogy mint irod, egyből visszaírtál neki mindig

2023. máj. 31. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!