Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy lány se jön össze akkor...

Egy lány se jön össze akkor legyek meleg?

Figyelt kérdés
Én már igen. Intelligens srácnak tartom magam, lassan megvan a diplomám is. Dolgoztak külföldön többször is. Angol/Spanyol megy. 22/F Soha nem volt még baràtnőm és ezért úgy döntöttem, hogy meleg leszek, azóta meglett az első csókom is egy sráccal meg egy másikkal petting. Bár kapcsolat nem lett egyikből se, és úgyérzem,ha visszamegyek magyarországra ott még rosszabb lesz a helyzet. Ti tapasztaltatok ilyet? Megunta valaki és lett inkább meleg?

aug. 23. 23:17
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:
Vegyél rólam példát sose volt még senkim és nem is lesz.
aug. 27. 23:14
 52/53 anonim válasza:

#36 #38 vagyok. Én szeretem a kicsi fiúkat, írj!:) segítek felfedezni ki vagy, meg akár megtapasztalni egy fiúval az örömöt

23/f

aug. 27. 23:25
 53/53 anonim válasza:
Gyere ossze transz novel, akkor valamilyen szinten megvan a noiesseg amit szeretsz, de megis ferfi valojaban. Szóval megert téged. Logikusabb mint ferfias sracokkal lenni, ha nem tetszetnek.
aug. 28. 15:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!