Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy lány se jön össze akkor...

Egy lány se jön össze akkor legyek meleg?

Figyelt kérdés
Én már igen. Intelligens srácnak tartom magam, lassan megvan a diplomám is. Dolgoztak külföldön többször is. Angol/Spanyol megy. 22/F Soha nem volt még baràtnőm és ezért úgy döntöttem, hogy meleg leszek, azóta meglett az első csókom is egy sráccal meg egy másikkal petting. Bár kapcsolat nem lett egyikből se, és úgyérzem,ha visszamegyek magyarországra ott még rosszabb lesz a helyzet. Ti tapasztaltatok ilyet? Megunta valaki és lett inkább meleg?

aug. 23. 23:17
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim válasza:

#31, hú, te nagyon hülye vagy! Egy nőnek persze, marhára könnyebb, hogy az utcán fotózgatják az udvarlói aztán kirakják a netre, hogyan kéne megkínozni, stb... könnyebb és biztonságosabb is, nagyon!

Homofób őrült vagy... az ilyen emberek miatt tartunk ma itt a 21. században, ahol... ráadásul a leghomofóbb emberekben általában van hajlam, és ezzel akarják elnyomni;) Vagy egy csak szimpla gyűlölködő idióta vagy, aki saját magával nincs rendben, és ezért mindenkit kritizál és mindenki életébe beleszól.

Kedves kérdező, kérlek nyugodj meg, teljesen normális, ha fiúként fiúkkal is vagy. Az ilyen idiótáknak semmi köze nincs hozzád! Mást nem tudsz csinálni, mint próbálkozni és élni az életed, majd történik, ami történik.

aug. 24. 20:48
 32/53 Kroms válasza:

Eddig csak kicsit butának gondoltalak, de most már látom, hogy klinikai eset vagy.

"Egy nőnek persze, marhára könnyebb, hogy az utcán fotózgatják az udvarlói aztán kirakják a netre, hogyan kéne megkínozni, stb." - Ez pontosan hányszor fordult veled elő? Mert én elég sok nőt ismerek, de soha, semmi ilyesmiről még csak nem is hallottam egyiktől sem. A legrosszabb, amire reálisan számíthatsz, az, hogy a cigányok beléd kötnek/megkergetnek az utcán, de ehhez meg nem kell feltétlenül nőnek lenned.

"Homofób őrült vagy... az ilyen emberek miatt tartunk ma itt a 21. században, ahol..." - Tényleg? A "homofóbok" miatt tartunk ott, hogy bárki házasodhat bárkivel, meg férfiak indulhatnak versenyeken "női sportoló"-ként?

Beteg a világnézeted, és még terjeszteni is próbálod...

aug. 24. 20:56
 33/53 anonim válasza:
Az én esetem is hasonló, volt barátnőim, jó pár éve semmi, van egy meleg haverom volt ivos alkalom, aztán hát neki amugy is be jöttem ittasan ki jött belőlem, ezek a panaszok és meg hallgatott, aztán ház akkor közel kerültünk, de itt van az heteró, meleg téma más felé nem hajlok, haverom felé igen, melegnek úgy vagyok mondható csak vele, hamár ezek a témák, van szexuális életem, úgy alakult ki hogy én vagyok passzív, aktív részemről nem érezném.
aug. 24. 21:59
 34/53 anonim válasza:
#34 nem győztél meg arról, hogy lenne minimális iq-d vagy eq-d;D Nem baj, akkor pukkadozz csak magadban, sok-sok gyűlölettel a szívedben. Én inkább szeretem az embereket, minthogy utáljam őket, de hát ízlés kérdése:D
aug. 24. 22:18
 35/53 anonim válasza:
35, senkit nem akarok én bármiről is meg győzni, nem is pukkadozom, a másik még csak gyűlölet sincs bennem, nem az a típus vagyok, 😉 nem gond igazából ismeretlenül az eberbe csak a negatív dolgokat lehet látni, jó emberi szeretett mellé egy kit elő ítélkezés.
aug. 25. 00:17
 36/53 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Elég buta dolog lenne ezért pasikra váltani, mert a csajok nem jönnek össze. Nekem sem jön össze sokszor, de én azért pasizok ritkán, mert néha jól esik ha egy férfi leszop vagy meglovagol.

Ha hetero lennél nem erőltetnéd szerintem pasikkal. De manapság minden lehetséges.

Engem pl. az emberek kinézete mellett a jellemük is nagy hatást gyakorol, lényegtelen milyen nemű.

Én olyan szinten vagyok szerencsétlen, hogy a nőknél nem érzem meg részükről mikor vagyok szimpatikus, míg egy pasiról 80%-ban megtudom állapítani, hogy meleg és bejövök neki.

F22

aug. 27. 01:32
 37/53 anonim válasza:
Sok fiúd volt utolsó?
aug. 27. 01:35
 38/53 anonim válasza:

#37Nem volt pasim. Nekem nem megy az ismerkedés, mert mindig csak a szexen jár az agyam, amivel elijesztem az embereket:D általában buliban ismerkedek, néha-néha egy-egy egyéjszakás kaland becsúszik, de ezek csajokkal történnek.

Taliztam már több meleggel, de a végén szex nem lett belőle mert nem álltunk készen.

Valamit nem csinálok jól, pedig akkora f@sz van alattam, hogy haverjaim is ezzel heccelnek milyen béna vagyok, ki kellene használnom.

aug. 27. 01:46
 39/53 anonim válasza:

Válaszod végével bizonyítottad az elejét.

aug. 27. 01:49
 40/53 anonim válasza:
Furra hogy meleg vagy és csak csajod van.
aug. 27. 01:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!