Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy lány se jön össze akkor...

Egy lány se jön össze akkor legyek meleg?

Figyelt kérdés
Én már igen. Intelligens srácnak tartom magam, lassan megvan a diplomám is. Dolgoztak külföldön többször is. Angol/Spanyol megy. 22/F Soha nem volt még baràtnőm és ezért úgy döntöttem, hogy meleg leszek, azóta meglett az első csókom is egy sráccal meg egy másikkal petting. Bár kapcsolat nem lett egyikből se, és úgyérzem,ha visszamegyek magyarországra ott még rosszabb lesz a helyzet. Ti tapasztaltatok ilyet? Megunta valaki és lett inkább meleg?

aug. 23. 23:17
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat amúgy! Korrektek!! Kivéve az első:))
aug. 24. 00:28
 12/53 anonim válasza:
#10 próbálkozz még, előbb-utóbb jön egy olyan lány, akinél ez nem lesz probléma! Próbálj meg tényleg lazán ismerkedni, hogy ne életed szerelmét keresd, csak valakit, akivel kicsit lehet lógni, stb. Előbb-utóbb csak összejön valami:))
aug. 24. 00:28
 13/53 anonim válasza:

Inkább te húzzál el innen a picsába

Sok meleg ezért nem meri felvállalni magát,a magadfajta seggfejek miatt

Teszed itt magad,aztán te is tuti a fiúkra buksz

Vállald fel magad!😉

aug. 24. 01:51
 14/53 anonim válasza:

Csak azért mert lányokkal nincs sikered ne légy meleg.

Ne használd őket, ha nincs ló jó a szamár gondolkodással.

Ismerd meg magad annyira hogy benne tudnál e lenni 100%osan egy meleg kapcsolatba, ha nem csak próbálkozol még vagy örök titok lenne akkor szerintem maradj a lányoknál, nem véletlen hogy oda jobban húz a szíved.

Szóval, légy tiszta hogy te hogy vagy benne a kapcsolatba, mindenki megérdemli az őszinteséget.

aug. 24. 02:15
 15/53 A kérdező kommentje:
#11 Ez tetszik szerintem is igy kellene hozzáállni ehhez a témához.
aug. 24. 02:20
 16/53 A kérdező kommentje:
#16 Nincs semmilyen kapcsolat, egyedül én vagyok aki akarna, de eddig egy emberrel sem találkoztam aki viszont szeretné. Nem tartok magam unalmasnak sem, de úgylátszik ezt érdemlem:( Pedig mint mindenbe másba ebbe is 110% ot adok bele és nincs elvárásom, hogy élethossziglan vagy 2 hónapos kapcsolat legyen. Viszont lányoknál eddig tényleg semmi nem jött össze. Fiúknál már valami valami, ezért az egyetlen dolog amit megtudok becsülni. Csak idegesítő, hogy vannak bunkó, lusta, antiszoc emberek meg tényleg mindenféle ember 0 motivációval, és voilá, nekik is van vagy volt valakijük.
aug. 24. 02:24
 17/53 anonim válasza:

Én lány vagyok még fiúval se voltam soha.

Nekem nem is hiányoznak a férfiak minek,de ezért nem is érzem magam rosszul.Miért érzed magad rosszul?

Szerintem tök jó egyedül.

aug. 24. 02:36
 18/53 anonim válasza:
Én se jövök be a lányoknál, és eddig se jöttem be. Sokat csalódtam is. De valahogy soha mem fanyalodnék fiúkra/Férfiakra. Inkább meghalok szűzen, vagy talán találok egy kevésbé előnyös, idősebb nőt. (Még ha nem is vonz külsőleg) Bizonyára benned volt már ez a hajlam, és nagy a valószínűsége, hogy biszexuális vagy. Szerintem más teljesen hetero férfi se próbálná elképzelni magát másik férfival. Kifejezetten undorítónak találnám a magam részéről. De másnál elfogadom, és azt csinál amit akar.
aug. 24. 03:32
 19/53 anonim válasza:

A diploma nem jelenti azt automatikusan, hogy intelligens is vagy.

A nők előtt is így sajnáltatod magad? Nekem elég hisztisnek tűnk: nem sikerül becsajozni, inkább meleg leszel...

Nekem is volt pár sikertelen randim, csajozásom, sokszor csalódtam, de NEM lettem meleg emiatt, de még biszex sem.

Szerintem benned már alapból benned van a melegség, ez nem döntés kérdése.

aug. 24. 10:47
 20/53 anonim válasza:
Szánalmas kamukérdés.
aug. 24. 12:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!