Egy lány se jön össze akkor legyek meleg?
Figyelt kérdés
Én már igen. Intelligens srácnak tartom magam, lassan megvan a diplomám is. Dolgoztak külföldön többször is. Angol/Spanyol megy. 22/F Soha nem volt még baràtnőm és ezért úgy döntöttem, hogy meleg leszek, azóta meglett az első csókom is egy sráccal meg egy másikkal petting. Bár kapcsolat nem lett egyikből se, és úgyérzem,ha visszamegyek magyarországra ott még rosszabb lesz a helyzet. Ti tapasztaltatok ilyet? Megunta valaki és lett inkább meleg?aug. 23. 23:17
1/53 A kérdező kommentje:
Hát, valóban nem esik rosszul a heti 250.000Ft. De muszáj hazamennek sajnos:( Szomorú, hogy ideáig süllyedt az országunk, és ezt #1 kommenetelő nagyon szépen meg is mutatta.
aug. 23. 23:37
2/53 anonim válasza:
Ilyenről még nem halottam, hogy valaki annyira csalódott lett a randizás terén hogy szexualitást váltott, sőt ott nagyobb sikerei lettek.
Teljesen biztos vagy benne hogy hetero voltál mielőtt eldöntötted hogy srácokkal is ismerkedsz? Nem lehet hogy biszexuális vagy esetleg?
aug. 24. 00:03
3/53 anonim válasza:
Ha élvezted a fiúkkal, akkor biszexuális vagy. Ha lányokkal akarsz ismerkedni, hátha kicsit már könnyebb lesz azután, hogy fiúkkal is jártál, ismerkedtél, talán jobban el tudsz lazulni.
aug. 24. 00:08
4/53 anonim válasza:
Nézd
Ez,hogy a férfiaknak nőkkel kell lenni,az csak egy társadalmi elvárás,és ezt próbálják nyomni mindenkire
Szerintem adj magadnak több időt,járj el szórakozni,és ha tényleg úgy érzed,hogy meleg szeretnél lenni,akkor légy meleg
Feküdj le azzal akivel csak szeretnél,senkinek nem tartozol semmilyen magyarázattal
Életemben egy lánnyal voltam,nem tetszett,aztán lefeküdtem egy sráccal,és tudtam hogy ezt akarom
Bárhogy is döntessz,sok sikert kívánok! Live Your Life🤙🏼
aug. 24. 00:17
5/53 A kérdező kommentje:
Valóban lehetséges, hogy biszexuális vagyok. Esetleg kivàncsi hetero. Rendesen szex nem volt mèg, őszintén a nem is annyira vonzz, viszont egykét dolog felkelti a fantáziámat. Illetve jó érzés volt, hogy valakivel ilyen közel kerülhettem. A csók elsőre fura volt de egy sráccal megismételtük pár alkalommal és mostmár hiányzik. De amikor kiverem, inkább lányokat nézek. Sőt lányoknál tényleg izgulós vagyok. De egyébként lehet, hogy ez segíteni fog most tényleg.
aug. 24. 00:19
6/53 anonim válasza:
Van egy ilyen ismerősöm. Halál intelligens és kedves a srác, ő ezt az utat választotta. Én sosem tudnám, nincs az az elkeseredettség a világon. Véleményem szerint ennek az alapja a látens biszexualitás.
aug. 24. 00:20
7/53 A kérdező kommentje:
Köszi! #5 Ez korrekt volt.
aug. 24. 00:25
8/53 anonim válasza:
szerintem tényleg nem gáz az egész. Nekem pl van egy barátnőm, aki nehezen ismerkedik fiúkkal, és mivel kicsit bi (vagy hát 20 évesen szerintem még nem biztos, hogy meglehet mondani fixen, az egész életed próbálgatás), ezért elkezdett lányokkal is ismerkedni, hátha velük könnyebben megy. Szóval szerintem fiatal vagy, majd lesz valami, csak próbáld meg nem túlgörcsölni a dolgokat:)
aug. 24. 00:25
9/53 A kérdező kommentje:
Sok lánynál próbálkoztam nem jött össze. Sajnos alacsony vagyok. Nem kicsit… Ez női szemmel nem vonzó. Viszont férfiáknál nem akkora hátrány ahogy észrevettem. Ezért iden nyáron kaptam a lehetőségen.
aug. 24. 00:27
10/53 anonim válasza:
egyébként szerintem nem is kell bedobozolni magad úgymond, hogy meleg, bi, hetero, stb - vagy hát van akinek ez segít, szerintem csak éld az életed, csinálj, amit épp akarsz, aztán majd lesz valami. Nem kell elhatárolni magad egyik nemtől sem
aug. 24. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!