Egy lány se jön össze akkor legyek meleg?
Ha ilyen konnyen "csapatot valtasz", szerintem alapbol biszex voltal/vagy.
Ismerek sokkal idosebbeket, mint te, de nem lettek melegek, csakmert not nem tudnak osszeszedni 🤣
Azert, ha Magyarorszagon, de meg kulfoldon se jön ossze egyetlen no sem, akkor veled van a promlema, vagy nagyon felenk vagy.
Ne, ne legyél meleg!
Légy sokkal kitartóbb és fejleszd magad a csajozás terén!
szerintem továbbra se hallgass a bunkó, zárkózott, szűklátókörű hozzászólásokra! Légy nyitott lányok és fiúk felé is, majd összejön valami. 22 évesen előtted a világ, lehet majd 27 évesen találkozol életed első barátnőjével és vele összeházasodsz... ki tudja? Csak ne legyen benned nőutálat, pls:D Nem biztos, hogy veled van baj, max annyi, hogy esetleg félénkebb vagy és emiatt nem tudnak a lányok megismerni. A kapcsolat azon múlik, hogy mennyire paszoltok személyiségileg.
Lányként engem is zavar, amikor butább, bunkóbb lányoknak pasija van, nekem meg nincs, de hát ez ilyen, jókor voltak jó helyen, pont találkoztak egy emberrel, akivel össze tudtak jönni. Stresszelj ezen kevesebbet!
Na, ezért nem szabad férfiaknak a nőkre hallgatni társkapcsolati kérdésekben. Egy nőnek elképzelése sincs, min megy keresztül egy férfi, és nem is lehet soha.
#27 mert a férfiak tudják, min megy keresztül egy nő?:D
Általában fogalmatok sincs, a legtöbben, főleg gyakorin, leragadnak ott, hogy az összes nő bunkó, csak a kockahasakra, gazdag pénzre és kocsikra bukik, pedig ez messze nem igaz...
Itt nem rólatok van szó, hanem a kérdezőről, aki férfi. De ha érdekel, pontosan tudjuk, min megy keresztül egy nő. Felregisztrál egy társkereső oldalra, és egy órán belül már udvarlók tucatjai közül válogathat. Ja, aztán felmegy GYK-ra és panaszkodik, hogy milyen nehéz a sorsa.
#29 ahh igen, pontosan tudtam, hogy "ennyire" tudod xdd
Nem igazán értem a hozzászólásaidat, szerintem tudtam neki segíteni, de ezt majd ő eldönti. Azzal meg nem mész semmire, ha gyakorin nyűglődsz, hogy minden nőnek ezer udvarlója van, neked meg soha senkid nem lesz. Ilyen hozzáállással nem is lesz.
Egy szóval sem írtam, hogy nekem ilyen problémáim lennének. Csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy egy nőnek összehasonlíthatatlanul könnyebb a dolga társkeresés terén, ezért szinte kizárt, hogy értékelhető tanácsot fog tudni adni egy férfinak, aki olyan problémákkal szembesül, amivel egy nő soha nem fog.
Arról nem is beszélve, hogy te ráadásul libtardált is vagy, mert szerinted a homokozás rendben van. Meg láthatóan a kérdező írásait sem olvastad, mert akkor nem írtál volna olyat, hogy "Nem biztos, hogy veled van baj", miután leírta, hogy tisztában van vele, hogy túl alacsony és emiatt csak a férfiak számára vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!