Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy lány se jön össze akkor...

Egy lány se jön össze akkor legyek meleg?

Figyelt kérdés
Én már igen. Intelligens srácnak tartom magam, lassan megvan a diplomám is. Dolgoztak külföldön többször is. Angol/Spanyol megy. 22/F Soha nem volt még baràtnőm és ezért úgy döntöttem, hogy meleg leszek, azóta meglett az első csókom is egy sráccal meg egy másikkal petting. Bár kapcsolat nem lett egyikből se, és úgyérzem,ha visszamegyek magyarországra ott még rosszabb lesz a helyzet. Ti tapasztaltatok ilyet? Megunta valaki és lett inkább meleg?

aug. 23. 23:17
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Uh mennyi válasz. Sajnálom, hogy itt vesztetek össze:( Fiúknál tényleg nem lényeg, ha kicsit bàtortalan vagy, illetve az sem számít, ha megmondod nekik, hogy béna vagy stb. Egyik sràccal ugyanúgy csókolóztunk meg minden miután megmondtam neki, hogy nekem a lányok tetszenek és nem volt senkim mèg sosem és szeretném ha megtanítana csókolózni. Nos ha ezt egy lánynak mondod valszeg 1 perc alatt elfut szó szerint. Ezért érzem könnyebbnek fiúknál. Már legalább 7 éve építem magam, hogy magabiztosabb legyek, rengeteg lánnyal beszélgettem, sok barátra tettem szert, jó embernek tartanak. Szerintem itt a gond az, hogy nem vagyok férfias attól hogy egy átlagos magasságú lánynál is 1 fejjel alacsonyabb vagyok. Ez nem vonzó nekik, meg is értem, nem lehet kompenzálni magabiztossággal, mert csak egy kisgyereknek tartanak akik jó társaság, megbízható barát, de nem a “férfi”. Míg a sràcoknál nincs ilyen, valamiért ösztönösen nem számít a magasság, ezért sincs baj az alacsony lányokkal. Nyilván itt is vannak kivételek, nem minden melegnek jövök be, de már azzal, hogy 3 hónapja megadtam erre az esélyt 2 sráchoz is “közelebb” tudtam kerülni. Egyikük kifejezetten rámírt, hogy menjek át hozzá este….
aug. 27. 03:20
 42/53 A kérdező kommentje:
Elsőnek fura volt a csók, de mostmár hiányzik. Srácokba nem tudnék könnyen szerelmes lenni, bááár … függ a személyiségétől. Lànyok azok megőrítenek, minden második csajba beleszeretek és kifejezetten rossz érzés, hogy minden buliba smárol mindenki stb én meg csak ülük és sírok. Néha odamegyek csajokhoz táncolni de nem érzem hogy akármi lehetne belőle , utána találnak egy másik srácot aki vonzóbb. Kifejeztten jól esett csókolózni azzal a sráccal az egyik buliba, úgyéreztem végre történt valami. Nem hibáztatom a lányokat biztos velem lehet a gond, ha tetszik egy lány akkor izgulok, bár ezt már 7 éve próbálom legyőzni, és sokat haladtam vele.
aug. 27. 03:24
 43/53 Kroms válasza:
Az alacsonyság egyértelműen lehet egy szűk keresztmetszet, de meg lehet kerülni azzal, hogy olyan lányokat veszel célba, akik nem magasabbak nálad, így nem leszel hátrányban.
aug. 27. 17:19
 44/53 A kérdező kommentje:
#43 Sajnos ez nem igaz. Ott is hátrány. Az alacsony lányok is elvárják, hogy magas legyél vagy legalább magasabb. Idézem “Alacsony vagyok szóval neked kell majd levenni a cuccokat a felső polcról” illetve hasonló szövegekkel édesgetik a magas sràcokat. Nem akarok senkit hibáztatni, bántani, ez van. Emellé meg nagyon ne várja senki, hogy 120% os önbizalmam legyen… Elismerem azt amiben jó vagyok és kiállok magamért, de azt is elismerem, hogy nem vagyok vonzó ezért nem erőltetem magam senkire, majd ha lesz akinek tetszek azt úgyis észrefogom venni, bár eddig nem volt és valszeg nem is nagyon lesz.
aug. 27. 17:25
 45/53 Kroms válasza:
Láttam már alacsony férfiakat akár kicsivel magasabb nőkkel is, tehát nyilván nem lehetetlen a dolog. Egyébként létezik csontnyújtó kezelés is, amivel kb. 10 centit lehet nyerni.
aug. 27. 17:52
 46/53 anonim válasza:

Ááá

Milyen rosssz

aug. 27. 17:53
 47/53 A kérdező kommentje:
#45 igen hallottam a kezelésről. Sajnos kevés helyen elérhető, leginkább kínàban ahogy hallottam. Drága is illetve nem mondom hogy 10 centi plusz nem lenne rossz de nem segítene sokat.
aug. 27. 18:01
 48/53 anonim válasza:

Nem normális az aki olyan kezelésen részt vesz.

Inkább legyen alacsony de egészséges a pasim, mint magas de nyomorék, méghozzá a saját önbizalom hiánya miatt

aug. 27. 18:18
 49/53 Kroms válasza:

Nem lesz nyomorék... Gondolom a lába alsó és felső felét 5-5 centivel hosszabbítják, tehát jó eséllyel nem is látszik a nyoma. Legtöbbször törpeségben szenvedőkön alkalmazzák, akiken viszont tényleg nincs sok értelme, mert egy 7 éves helyett így kinézhetnek mondjuk 9-nek. Ha viszont van egy 160 cm-es férfi, onnan 170-re feljutni nagy segítség lehet.

aug. 27. 21:33
 50/53 A kérdező kommentje:
Mindegy , elfelejtem az egész ismerkedés dolgot. Nekem nem kell senki. Sokkal konnyebb lenne az eletem,ha nem ezzel huznam az idot.
aug. 27. 22:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!