Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valóban az kellhet a nőknek...

Valóban az kellhet a nőknek ezek szerint hogy így bánjanak velük, ez lehet sikeres társkeresés titka?

Figyelt kérdés
Már több ismerősöm is szóbahozta és olvastam is hogy a nőkkel keményen kell bánni, nem szabad nekik nagyon kedveskedni mert azt nem szeretik és friendzone-ba raknak. Azt mondják sokan hogy bele kell csapni a lecsóba, konkrétan azt kell mondani nekik hogy te k.va, stb. Meg a barátnőjükre kell hajtani hogy féltékenyek legyenek. Miért gondolkodhat így néhány ember?
aug. 18. 16:47
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:

Ki olvassa a disszertációdat? Megértem átgörgetni rajta.

aug. 19. 00:23
 22/35 anonim válasza:

#21:

Akit érdekel. Egy valaki már biztosan, mert magánban is írt a "disszertációval" kapcsokatban.

Egyébként mégertem ha gúnyolódsz, abban az esetben ha van ellenvéleményed.

De azt hogy neked mi érte meg (átpörgetni?)... nem igazán értem :D

aug. 19. 00:54
 23/35 anonim válasza:
aug. 19. 09:38
 24/35 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy hol vannak a normális nők. Akik tényleg értékelik azt, ha az ember "csak" átlagos, akik értékelik azt, ha normális módon, udvariasan szólnak hozzájuk, akik nem valami plakátfiús szuperhőst keresnek, hanem egy átlagos embert, annak minden gyengeségével és esendőségével együtt. Akik nem dobják el az ismerkedés során a férfit valamilyen apró hibája miatt, akik nem csak tőmondatokban képesek válaszolgatni, akiknek nincsen irreális énképük és elvárásaik. Akik nem csak elvárni tudnak, hanem adni is. Akik nem csak megkövetelik az őszinteséget, a gerincességet, hanem ők maguk is viszonozzák ezt. A jelenlévők nyilván mind kivételek. Ja, nem. Összeszámolni sem tudom, hány olyan nőbe futottam már bele, aki "nem olyan", aki "nem lép le szó nélkül", aki "nem ítélkezik", akinek "elég egy átlagos pasi", persze mindezt csak szavak és ígéretek szintjén.
aug. 19. 11:32
 25/35 anonim válasza:

Nekem attól férfias valaki, hoogy határozott, gyakorlatias, értelmes, van humorérzéke, izmos, de szóba se jöhet aki bunkó és trágár, nézhet ki bárhogy is. Ez mindig is így volt. Az is fontos, hogy kedves és figyelmes legyen, de fojtogató v. nyálas módon.

Szóval nem csak a véglet létezik és sokaknak sikerül is megtalálni eközött az egyensúlyt.

aug. 19. 11:45
 26/35 anonim válasza:

# ...de NE fojtogató v. nyálas módon.

25.

aug. 19. 11:46
 27/35 anonim válasza:
#25: Igen, elvárások tömkelege. És vajon hány nő tudja ugyanezt nyújtani?
aug. 19. 11:49
 28/35 anonim válasza:

27. Én a kérdezőnek válaszoltam nőként, hogy nem bunkókra csak férfiakra vágynak a nők.

A kérdésedre meg te biztos jobban tudod a választ, én nem ismerkedem nőkkel, az én magánéletem pedig rendben.

25.

aug. 19. 12:05
 29/35 anonim válasza:
#28: Azzal nincs semmi gond, ha valaki viszonozni is tudja azt, amit elvár. Nekem inkább már a sok hazugságtól, ígérgetéstől, irreális elvárástól, elszállt királykisasszonytól, feleslegesen lefutott körtől van hányingerem.
aug. 19. 12:25
 30/35 anonim válasza:
29. Elhiszem, de ne add fel, minden zsáknak megvan a foltja. 28.
aug. 19. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!