Szeretném meghódítani egy különleges nő szívét, ha van erre hajlandóság?
Szeretném bearanyozni a napod. Szeretnék bókolni. Szeretném látni ahogy elpirulsz, miközben megolvad a szíved. Egy romantikus lélek vagyok. Nem kell megjátszanom se erőltetnem, hiszen ilyen a természetem. Jó érzéssel tölt el, ha adhatok annak, akit őszintén szeretek. Fontos az érintés, a szeretet testi és lelki megnyilvánulása. Míg szavakból sokat kaptam távkapcsolatok által, de a testem hiányt szenvedett. Szeretném megtalálni az egyensúlyt. Mindenképpen a közelemben avagy Veszprém megyén belül.
A realitás az, hogy egy 35 éves szingli férfi vagyok, 176 cm és 72 kg. Nem vagyok a herceg fehér lovon. Van egy pici pocak, ami az elmúlt egy-másfél évben nőtte ki magát. Nem tervezem megtartani életem végéig! Ennek tekintetében nincsenek túlzott elvárásaim a hölgyeket illetően. Nem utasítanék el egy szimpatikus nőt néhány extra kiló miatt. Viszont nem akarok férjes asszonyokkal kezdeni, se nevelőapa szerepre jelentkezni. Díjazom a kommunikációt, őszinteséget, kedvességet, nőiességet. A kor talán csak akkor szabhat gátat, ha extrém mértékű (kétszer idősebb vagy fiatalabb). Egy higgadt természetű ember vagyok, és a poláris ellentét taszítana. Ha szimpatikusnak találsz, kérlek jelezd felém! :)
Hát ez majdnem "talált". Édesapám Veszprém megyén belül él.
Nekem tetszett a bemutatkozás ugyan, de nem tervezek "Apuci nyakán élősködni" ezért kételyeim vannak a tartós kapcsolatot illetően.
Üdv: 50N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!