Most, hogy lefogytam és így sincs matchem Tinderen hízzak inkább vissza?
11
Izmos > duci >>>>>>>>> vékony
Kb így kell elképzelni a dolgot
Kérdező!
Te egy utálatos, irigy, etelfüggő ember vagy. Remélem mihamarabb a dupláját hízod vissza, mint ami lement. Ezt érdemled.
Ahogy olvaslak, nem a súlyod a probléma a tinderen, sokkal inkább a stílus. A stílus maga az ember. Ezen gondolkozz el hisztis "kislány"!
14
Utálatos szerintem itt te vagy, a kérdező inkább elkeseredett, aki utálja a világot. A korosztályra ez jellemző, mert a világ fos
Segíts nekem kérdező! Ki főz rád? Vagy hol veszel kaját?
Nekem pl. ez az egyik legnagyobb gondom. Így is havi 80-90 megy el kajára, de éhes vagyok, mert nem eszek sokat.
És nagyon vékony vagyok! 190cm, 75kg.
Ha sokáig vagy egészséges étrenden, akkor te is hozzá tudsz majd idővel szokni és jobban esik majd az az étel is, nameg csaláskor is jobban esik majd egy-egy finomabb falat. Ha egészséges vagy, tovább élsz és több élvezetet élhetsz meg.
Nem tudom mi lehet a gond az ismerkedéssel de valami itt sántít, mert ha nem vagy bunkó, ápolt vagy és jólöltözött, akkor simán foghatsz magadnak partnert súlytól függetlenűl.
Olyan nincs hogy nem hízik valaki bármennyit eszik, te meg eszel egy tollpihét és hízol. Ez tipikus elhízottak kamuja. Én is voltam túlsúlyos de ezeket a túlzó kamu kifogásokat sose értettem más miért tolja. Van akinek jobb az anyagcseréje meg stb. De nem szuperemberek ők se, csak nem visznek be annyi kcal-t hogy hízzanak, ez ilyen egyszerű. Ők náluk más a mérték. Ha előtted “bezabál” valamit, még nem jelenti, hogy mindig túleszi magát, de egy elhízott viszont igen.
15
Én így látom, te meg úgy. Ilyen egyszerű ez. Ha nem látsz a sorok mögé, az nem az én bajom. Nyílván kövér vagy és azonosulsz vele. Ez megint a te bajod. Egyél kevesebbet, és sportolj. Ne a világot hibáztasd és nevezd fosnak, ha te szarul éled az életed. 🙂
19
Én pont nem vagyok kövér. Másnak olyat kívűnni, hogy hízza vissza a dupláját gáz. "Hisztis kislányt" degradálóként használni gáz (és szexista is amúgy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!