Elváltként van esélye egy 36 éves nőnek arra, hogy értelmes férfit találjon? Nem szexre csak!
Kérdező, nem lehetetlen, csak szimplán marha nehéz.
A hozzászólásaidból még az érződik, hogy megvan egy jókora sértettség amiatt, ami veled történt. Nem írtad le, hogy te kit tekintesz értelmes férfinak, de feltételezem, hogy ezt a célcsoportod egy nagy red flagnek tekinti és emiatt a kezdeti beszélgetéstől már el sem jutsz a randiig.
Valaki azt is kérdezte, hogy hol van a "nem messze", vagy legalább azt írd le, hogy neked mitől számít messzinek.
Elvált?
Csak papírok miatt az, egyébként csak szakított, és szakítani millióan szakítanak, 15-60 éves korig.
És sokan kezdik újra.
A válásoddal semmi baj nincs.
Amikor valaki azt mondja nekem, hogy elvált, az nálam inkább a gyerekkel függ össze...szóval ha nincs gyerek magasról lesz@rom, hogy elvált.
Mindenre van esélyed ugyanúgy ahogy bárki másnak.
"úristen micsoda válaszok. mennyi idegbeteg van itt is..."
Mint pl. te? Csak mert eddig ez a téma legértelmetlenebb válasza.
Szerintem simán.
van ez a villámrandi műfaj pl. ez elég hatékony
50f
"Értelmes emberek is írtak most rám privátban, szóval a helyzet nem lehetetlen."
Szóval azon elmélkedtél, van -e esélyed találni, utána írtad ki a kérdést, és jöttél rá, hogy mégis van esély?
Én fiúként mikor párt kerestem, minden lehetőséget folyamatosan kihasználtam, próbáltam, és fejlesztettem, hogy megtaláljam az ideális párom (megtaláltam).
A nőknek szinte eszébe se jut egy kérdést kiírni, hogy bárkit találjanak egyáltalán?
Igen, van esélyed. Bővítsd azt a területet, ahol eddig kerestél erre alkalmas személyt, mert sok esetben a körön kívűl találja meg az ember a párját.
Amúgy én is szívesen ismerkednék. (F42)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!