Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elváltként van esélye egy 36...

Elváltként van esélye egy 36 éves nőnek arra, hogy értelmes férfit találjon? Nem szexre csak!

Figyelt kérdés
2 éve váltam el és hát akárhol ismerkedik az ember , katasztrófa. Pedig még csak 36-nak sem nézek ki. Mindenki vagy messze van, vagy gyereke van, amit én nem tolerálok (egyéb okok miatt). Nehéz ügy.
2024. máj. 3. 07:20
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim válasza:
úristen micsoda válaszok. mennyi idegbeteg van itt is...
2024. máj. 3. 11:13
 32/54 BeefEater válasza:

Kérdező, nem lehetetlen, csak szimplán marha nehéz.

A hozzászólásaidból még az érződik, hogy megvan egy jókora sértettség amiatt, ami veled történt. Nem írtad le, hogy te kit tekintesz értelmes férfinak, de feltételezem, hogy ezt a célcsoportod egy nagy red flagnek tekinti és emiatt a kezdeti beszélgetéstől már el sem jutsz a randiig.

Valaki azt is kérdezte, hogy hol van a "nem messze", vagy legalább azt írd le, hogy neked mitől számít messzinek.

2024. máj. 3. 11:33
 33/54 anonim válasza:
Persze simán van esélyed, de próbálkozni kell. A neked megfelelőt kell megtalálnod, de ez sokaknak kihívás, nem csak számodra.
2024. máj. 3. 11:33
 34/54 A kérdező kommentje:
Értelmes emberek is írtak most rám privátban, szóval a helyzet nem lehetetlen. Vannak még, akik nem a gyakori átlag értelmi szintjén vannak. Megyek is, mert lezsibbasztott ez a sok...kedves ember 🤣.
2024. máj. 3. 11:43
 35/54 anonim válasza:

Elvált?

Csak papírok miatt az, egyébként csak szakított, és szakítani millióan szakítanak, 15-60 éves korig.

És sokan kezdik újra.

A válásoddal semmi baj nincs.

Amikor valaki azt mondja nekem, hogy elvált, az nálam inkább a gyerekkel függ össze...szóval ha nincs gyerek magasról lesz@rom, hogy elvált.

Mindenre van esélyed ugyanúgy ahogy bárki másnak.

2024. máj. 3. 11:45
 36/54 anonim válasza:

"úristen micsoda válaszok. mennyi idegbeteg van itt is..."

Mint pl. te? Csak mert eddig ez a téma legértelmetlenebb válasza.

2024. máj. 3. 12:06
 37/54 anonim válasza:

Szerintem simán.

van ez a villámrandi műfaj pl. ez elég hatékony

50f

2024. máj. 3. 14:10
 38/54 anonim válasza:

"Értelmes emberek is írtak most rám privátban, szóval a helyzet nem lehetetlen."

Szóval azon elmélkedtél, van -e esélyed találni, utána írtad ki a kérdést, és jöttél rá, hogy mégis van esély?

Én fiúként mikor párt kerestem, minden lehetőséget folyamatosan kihasználtam, próbáltam, és fejlesztettem, hogy megtaláljam az ideális párom (megtaláltam).

A nőknek szinte eszébe se jut egy kérdést kiírni, hogy bárkit találjanak egyáltalán?

2024. máj. 3. 14:26
 39/54 anonim válasza:

Igen, van esélyed. Bővítsd azt a területet, ahol eddig kerestél erre alkalmas személyt, mert sok esetben a körön kívűl találja meg az ember a párját.

Amúgy én is szívesen ismerkednék. (F42)

2024. máj. 3. 14:50
 40/54 anonim válasza:
Szívesen megismernélek, ha az előttem szólók még nem vették el a kedved. Budapesti vagyok, 38 éves.
2024. máj. 3. 14:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!