Lányok, szoktatok ezen az oldalon beszélgetni privátban? Vagy nyitottak lennétek ilyenre hosszabb távon, ha adódna rá alkalom és lenne rá partner, aki nem bunkó, hanem értelmes, normális?
Nem gyakran, de leveleztem már itt pár emberrel, nagy részük teljesen normális volt, nem csak egy-két szavas választ írt, nagyon jól el tudtunk beszélgetni. Ez függ attól is persze, mennyi a közös érdeklődési kör, legalább nagy vonalakban. Ha csak egy semmitmondó levelet küld valaki, azzal nem szoktam foglalkozni, én meg nem igazán írtam rá eddig senkire.
N
Vannak bizony!
A skála két szélsőértékéig van itt minden. Olyan, aki unalomból elvárná hogy szórakoztassák, és amúgy cserébe az unalmas életéből mesélget kicsit vagy folyamat panaszkodik, szóval pótlékot és szórakoztatást keres ingyen. Meg van olyan is akivel tényleg tökéletesen egymásra tudtok találni, érdeklődő és nyitott, és folyamatosan várjátok hogy írjon a másik, és mindketten élvezitek. Ez a két szélsőérték, ezekből is akad bőven, meg ezek között is mindenféle.
Meg olyan is akivel csak rövidtávon lehet, adott témákról csevegni, ami aztán kifut végül. Meg olyan is aki a legváratlanabb pillanatban sértődik be a legváratlanabb dolgon, aztán vége is van. Meg olyan is, akiből aztán élő ismerős válik. Tényleg nagyon vegyes az összkép.
10
És te mindezekkel találkoztál? :xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!