Miről szoktak a normális emberek beszélgetni?
Soha nem beszélgettem még értelmesen, hosszabban senkivel.
Vannak barátaim, de ők sem a többórás lelkizések miatt a barátaim, mert kb 2 mondat után mindig kihal a beszélgetés velük is... hát még az ismeretlenekkel.
Soha nem tudom megérteni, hogy mi a rákról tud pl a haverom több órán át folyamatosan, élőben beszélgetni a barátnőjével. Én ha nagyon igyekszem és próbálok közlékeny lenni valakivel is max. 5 percig tudunk elcsevegni.
16/F
Hozzá tenném a közös " hullámhoszt" .Munkahelyen nekem is van akivel el tudok dumálni.Néha fél szavakbol is értjük egymást.
Van akivel meg egy mondat se volt köztünk és nem is akarok.Kösszönünk azt ennyi.
Gyakorlatilag bármiről lehet beszélgetni - sportokról, filmekről, könyvekről, kivel milyen szokatlan/bosszantó/furcsa dolog történt mostanában, ki milyen sztoriról hallott. Az, hogy kivel mennyire lehet mélyebb témákról beszélgetni, sok mindentől függ. Nekem például van egy barátnőm, akivel elég sok mindenről tudok beszélgetni, de valahogy mindig azt érzem, hogy nem osztja meg velem az életét (mik történnek vele) miközben tudom hogy másik barátnőjével viszont állandóan valami mély témánál kötnek ki.
Viszont ez a "soha nem beszélgettem még senkivel" elég furán hangzik. Akkor a barátaid mitől a barátaid, ha két mondatnál többet nem beszéltek? A csevegést meg egyszerűen tanulni kell. Vannak emberek akikkel könnyebb, van akikkel nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!