Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elváltként van esélye egy 36...

Elváltként van esélye egy 36 éves nőnek arra, hogy értelmes férfit találjon? Nem szexre csak!

Figyelt kérdés
2 éve váltam el és hát akárhol ismerkedik az ember , katasztrófa. Pedig még csak 36-nak sem nézek ki. Mindenki vagy messze van, vagy gyereke van, amit én nem tolerálok (egyéb okok miatt). Nehéz ügy.
2024. máj. 3. 07:20
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
11-es. Első mondatod....azért nem jöttem össze vele 14 év alatt mert a legjobb barátom. Írtam is, csak értelmezni kellene.
2024. máj. 3. 09:03
 12/54 A kérdező kommentje:
Igen, általában a nőnél marad a gyerek . Általában. Csak mikor anyu lusta gyereket nevelni, akkor a pasinak van lepasszolva és úgy kapcsolatot építeni nehéz.
2024. máj. 3. 09:05
 13/54 anonim válasza:
Kérdező te amúgy meddő vagy?
2024. máj. 3. 09:14
 14/54 anonim válasza:
Ezt sosem értettem, hogy párkapcsolatot akar valaki, de szex nélkül. - Akkor az nem párkapcsolat, csak annak egy halvány látszata, amit kívülre mutatnak mások felé.
2024. máj. 3. 09:16
 15/54 anonim válasza:
Ha szegedi vagy, szívesen megismerlek téged. 37/F
2024. máj. 3. 09:24
 16/54 anonim válasza:

"11-es. Első mondatod....azért nem jöttem össze vele 14 év alatt mert a legjobb barátom. Írtam is, csak értelmezni kellene."

Nem írtad, hogy miért nem jöttél össze vele. Csak azt, hogy a legjobb barátod.

Nem azt jelenti az értelmezés, hogy kitalálom, hogy mit gondolsz még a mondatatid mögé.

Nem mindenkinek ilyen egyértelmü, hogy nem jön össze a legjobb barátjával.

2024. máj. 3. 09:24
 17/54 A kérdező kommentje:

Hát elég sz@r lehet annak ,aki csak a legjobb barátjával tud összejönni.

Amúgy aki kérdezte,nem, nem vagyok meddő,csak nem akarok gyereket. És azt sem írtam, hogy párkapcsolatot akarok szex nélkül 🤣🤣. Úr isten, mennyire nem vágja itt senki a kérdés lényegét. Na mindegy is.

2024. máj. 3. 09:55
 18/54 anonim válasza:

"Hát elég sz@r lehet annak ,aki csak a legjobb barátjával tud összejönni."

Senki sem írta, hogy CSAK. Csak bizonyos embereknek ebben benne van dugás is, bizonyos embereknek akár az összejövés is. Más kérdés, hogy én sem tartozok ezek közé.

"Úr isten, mennyire nem vágja itt senki a kérdés lényegét."

Ahogy te is teljesen félreértelmezed és leszükíted a saját világnézetedre a válaszokat, ld. elsö mondatom ebben a kommentárban.

Egyébként ahogy válaszolgatsz az embereknek, nem csodálom, hogy nehéz normálisat találnod. Azokat elriasztod.

2024. máj. 3. 10:09
 19/54 mikeXxX válasza:
Èn azt nem èrtem egy valahogy is kinèző nő fejèben hogyan merül fel egyáltalán ez kèrdèskènt ? Sok a defektes ember( nyílván ebből lesz több egyedülálló) valóban fèrfiban de nőben is itt ès máshol is de ezèrt keres az ember hogy kifogja aki kell neki . 44f
2024. máj. 3. 10:14
 20/54 A kérdező kommentje:
21. Annyi hülye után ,akivel az elmúlt időkben randiztam, hidd el, benned is felmerülne a kérdés.
2024. máj. 3. 10:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!