Elváltként van esélye egy 36 éves nőnek arra, hogy értelmes férfit találjon? Nem szexre csak!
Persze, mindenki hülye, mindig a másikokkal van a baj. Mégis téged csaltak meg, te nem találsz senkit, te vergődsz itt ma-holnap negyven évesen.
Kicsit el kéne gondolkodni mik a hibáid.
Nincs messze. A nők amúgy is lepukkannak 30 éves koruk után. Meglóg, beráncolódik, kitágul.
De nálad a személyiség sem kárpótol
"Azért még messze az a 40 🤣"
Nem azért, de én 41 voltam, amikor tudatosult bennem, hogy itt a 4. x már 1 éve, és hogy milyen gyors volt. Mitha tegnapelött lett volna, most meg már 47-nél vagyok. Hidd el lassulni nem fog.
Van esélyed, ne add fel! Én nemrég voltam egy szakembernél akitől nagyon jó tippeket kaptam mind társkeresésel, mind életvitellel kapcsolatban. Talán neked is kéne keresni valakit (akár egy pszichológus vagy más tanácsadó) akivel át tuduod beszélni a problémáidat és tud neked tippeket adni, hogy merre is indulj az életben.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!