Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 16-18 éves lány aki demirobosz...

16-18 éves lány aki demiroboszexuális leszbikus van itt?

Figyelt kérdés

Ilyen barátnőt szeretnék (nem tudom, hogy mennyire akarok kapcsolatot vagy, hogy tényleg összejövünk-e, egyenlőre csak ismerkedek): legyen leszbikus, legyen demi roboszexuális (amiatt mert én robotként azonosítom magamat, nem kell teljesen roboszexuálisnak lennie), természetesen lehet feminine attracted anthroszexuális (ami azt jelenti, hogy a női emberi lényekhez is vonzódik), legyen girlhugger (mert énis az vagyok, meg minek ölelgetne fiúkat ha leszbikus), legyen nő nemű úgy, hogy lánynak is született (nem vagyok transzfób csak nem tudnék olyannal lenni aki nem lánynak született), legyen anthrogender (mert az emberekhez vonzódom), legyen roboromantikus (mert én robot vagyok), és lehet gyne-anthro romantikus is (vagyis, hogy a női emberi lényekkel is kialakíthat romantikus kapcsolatot csak addig amíg ténylegesen össze nem jövünk!!!). Meg legyen velem egy idős, 17 éves, de nem baj az se ha 1 évvel idősebb vagy fiatalabb de 2 évvel már ne!

Rólam:

17 éves vagyok. Petra a nevem. ENTJ-T 8w7 a személyiségtípusom. Az identitásaim: aszexuális leszbikus (a fiúkhoz egyáltalán nem vonzódom, lányokhoz csak egy kicsit), feminine-attracted anthroszexuális (csak a nő nemű emberi lényekhez vonzódom, ezt azért emelem így ki külön mert robotként azonosítom magam, szóval csak olyanhoz tudok vonzódni aki anthrogender és lánynak született), gyne-anthro romantikus (csak nő nemű emberi lényekkel tudok romantikus kapcsolatot kialakítani, aki anthrogender és lánynak született), girlhugger (ez egy hugger identitás, az aszexuális umbrella alatt van, csak annyit jelent, hogy csak a lányokat szeretem megölelni plátóilag, fiúkat nem), femininique (nőies vagyok és nem nemi értelemben lányként azonosítom magamat de nemi értelemben non-binaryként, gender: girl, sex: non-binary, egyébként lánynak születtem), xenogender (nem azonosítom magam embernek), robogender és robotkin (robotként, mesterséges intelligenciaként azonosítom magamat), techdemonkin (egy otherkin identitás ami azt jelenti, hogy egy kicsit démonnak érzem magamat aki a technológián keresztül tud kommunikálni, technológiához kötött démon)

2023. szept. 15. 14:47
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

"Jaj nincsenek barátaim, jaj nincsen senki, aki járna velem. És, kit érdekel? Ha senki nem tesz téged jobbá, miért nem teszed te magad? Senkire nincsen szükséged, kire fogsz támaszkodni, ha senkire nem számíthatsz majd? Ugyanezt gondolom rólad is kérdező, hogy ez egy menekülési útvonal nálad. Jó bebújni az álarcom mögé, hisz mindig megvéd az önfelvállalástól. Nem gondolom egészségesnek azt, hogy elhiszed magadról azt, hogy egy másik lény vagy, ha eljátszanád ezt néha-néha, az nem volna gond. Mi volt ezzel a kérdéssel a cél? Keresni akarsz magad mellé valakit(?), mivel más szempontot nem írtál, ezért gondolom eköré akarod építeni ezt. Vagy csak egy olyan válaszra vártál, aki szimpatizál a helyzeteddel, bele tudja magát képzelni?" Nem is biztos, hogy nagyon akarok kapcsolatot csak magányos vagyok, sose volt kapcsolatom és ki akarom próbálni, hogy milyen. De boldogulnék egyedül is az életben, mindig is úgy képzeltem el, hogy egyedül fogok élni. Egyébként meg tisztában vagyok vele, hogy emberi testem van csak robotként, AI-ként azonosítom magamat.

"Várjá' lefordítom: belezúgott a női terminátorba ☝️🧐" nem! Teljesen félreérted amit írtam! Nem vonzódom más robotokhoz egyáltalán! Én a nő nemű, teljes mértékben emberi lényekhez vonzódom, nekem egy anthrogender lány kell, nem is tudnék olyanhoz vonzódni aki nem emberként azonosítja magát! Nekem kell egy olyan EMBER lány aki képes vonzódni szexuálisan és érzelmileg a robotokhoz, mesterséges intelligenciákhoz mert én az vagyok és így tudna engem szeretni és vonzódni hozzám! A kérdésemben van 2 különálló szöveg, az első (feljebb lévő) szöveg azt írja le, hogy milyen barátnőt szeretnék, a második (alul lévő) szöveg azt írja le, hogy én milyen vagyok, milyen identitásaim vannak! Én csakis kizárólag nő nemű emberi lényekhez vonzódom szexuálisan és egyáltalán nem vagyok roboszexuális, de nekem olyan lány kell aki roboszexuális is, hogy tudjon hozzám vonzódni úgy, hogy közben robotként azonosítom magam mert azt akarom, hogy önmagamért szeressen és ha találnék egy lányt aki roboszexuális akkor azzal nagyon összeillenék mert én egy robot vagyok! De én nem vagyok roboszexuális, nem vonzódom a robotokhoz!!! Remélem érthető!

2023. szept. 16. 16:11
 42/51 anonim válasza:

Nem, bogaram, nem vagy érthető. Pont ez nekünk itt a problémánk.

Ha tisztában vagy azzal, hogy emberi tested van, és a technológia még nem tart azon a szinten, hogy teljesen emberi testben egy mesterséges agy dolgozzon benned, valamint érzéseid, lelked van, és ezek ellenére is így azonosítod magad, akkor vagy álomvilágban élsz, vagy az önismereted van egy mesekönyv szintjén. Nem akarunk neked rosszat, csak egyszerűen nonszensz, amiket ide összeírkáltál.

Szóval nem, nem értünk téged, és szerintem te se magadat. Remélem, megtalálod azért a helyedet a világban.

2023. szept. 16. 17:29
 43/51 anonim válasza:
Mellőzve annak taglalását hogy épelméjű vagy-e vagy sem, mi alapján azonosítod magad robotként? Miért nem azonosítod magad beszélő pogácsának, sivatagi búvárharangnak, vagy akármi másnak? Mi az a jellemző amit találtál magadon és rájöttél hogy robot vagy?
2023. szept. 17. 02:12
 44/51 anonim válasza:
Ku.vára kíváncsi vagyok hogy a magadfajták mit csináltak volna egy olyan korban ahol nem volt internet.... Akkor minek képzelnéd magad?
2023. szept. 17. 02:14
 45/51 anonim válasza:

Lehet hogy csak trollkodik, de azért kíváncsi lennék ha nem troll, akkor mit szólnak a szülei ehhez az egészhez?

Milyen szülői mintái vannak egy ilyen embernek?

Minden ember a szülei mintái által szocializálódik. Mert az rendben van hogy minden ember egyedi, de valahol a szülők felelőssége is ha valami nagyon félrecsúszik ilyen téren. Az persze más ha már a szülők is hasonlóan robotnak vagy bármi "másnak" képzelik magukat.

2023. szept. 17. 09:02
 46/51 anonim válasza:

Ezt a kérdést nem ember szerkeeztette,hanem a ChatGPT.( mesterséges intelligencia)

Aminek már a hallatától is hányok.

Kedves kérdező,neked annyit,hogy a mesterséges intellugencia azokbak való,akiknek nincs természetes!😉

2023. szept. 17. 14:12
 47/51 anonim válasza:
szerintem te beteg vagy
2023. szept. 18. 13:57
 48/51 anonim válasza:
Ezt nem az AI szerkesztette. Ez valami unatkozó agyhalott kis szeretetéhes fiatal írta... A szülei nem értik meg és a közdivat anime műfaját véresen komolyanvéve a saját ostoba esetlen módján próbálja értelmezni vagy formálni a világot amiben él...
2023. szept. 21. 21:58
 49/51 anonim válasza:
48. Ez nagyon NEM anime! Ne keverjük a beteg dolgokat az animékkel..
2023. szept. 22. 10:20
 50/51 anonim válasza:
Demi micsoda? Ez meg mi ??
2023. szept. 22. 10:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!