Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Leszbikus lány vagyok,és az lenne a kérdésem, hogy ha valamikor összejönnék egy lánnyal, belemenne abba, hogy szexelhetünk, de úgy, hogy a szüzességem megmarad? Tudom furcsán hangzik, és gondolhatjátok azt, hogy biztos félek, és még fiatal vagyok, de engem taszít az a dolog hogy odalent csináljanak velem bármit is. Másnak megcsinálom, csak magamnak nem szeretném. Fogok így párt találni?🙁

2023. júl. 3. 22:08
1 2
 1/14 anonim válasza:
Nem vagy leszbikus.
2023. júl. 3. 22:17
 2/14 anonim válasza:
Ezt aszexualitásnak hívják. És akkor lesz okés a kapcsolat , ha a másik lány is az, különben lesznek bajok egy idő után.
2023. júl. 3. 22:20
 3/14 anonim válasza:

Én javasolnék egy pszichológust.

Vagy esetleg egy nagyon jó szexpartnert, aki kihoz ebből az állapotból.

2023. júl. 3. 22:27
 4/14 anonim válasza:
Ez nekem is aszexuálisnak tűnik inkább.
2023. júl. 3. 22:28
 5/14 anonim válasza:

Nah jó, önként felajánlom magam, amit a #3 írt.

Itt vagyok, lefekszem veled, de közben a páciensem is leszel, meg kell tennem.

2023. júl. 3. 22:29
 6/14 anonim válasza:

Az elöttem levők zöldéségeket beszélnek.

Hát nem szokványos eset, de simán találhatsz magadnak valakit csak aztán ne hogy beérd bárkivel vagy az első olyannal aki igent mond.

Mondjuk azt azért ne várd h hosszútávú legyen a dolog mert gondolhatod hogy ez h neked nem csinálhatják elveszi a nagy százalékát az élménynek,

jó az ő élvezetük megmarad mivel te csinálod nekik, de a legtöbb ember plane akik kapcsolatban vannak és szeretik a párjukat szeretnének örömöt és élvezetet okozni a párjuknak legalább annyira mint maguknak.

Magadban kéne helyre tenni megoldani ezeket a gátakat/problémákat hogy miért nem szereted, nem szeretnéd.(trauma?szorongás?önutálat/undor? stb stb) És ha ez meg van már semmi se lehet akadály.

2023. júl. 3. 22:30
 7/14 A kérdező kommentje:

1# ezt szerintem én jobban tudom...:)

2# igen erre gondoltam már én is, de annál meg az a baj, hogy csókot, összebújást és hasonlókat szeretnék, csak a szexet magamnak nem szeretem.

3# szerintem ehhez nem szükséges pszichológus, ebből az állapotból pedig nem fognak kihozni az biztos.

4# szintúgy, mint a kettes

5# Nem kell megtenned, hidd el nekem sem tenne jót.:))

6# köszönöm, ez a legnormálisabb válasz, nekem nem fontos, hogy szexeljek, de párkapcsolatot szeretnék. Azt nem tudom,hogy mitől alakult ki, már rég óta ilyen vagyok.:(

2023. júl. 3. 23:01
 8/14 anonim válasza:
#4 Vagyok. Aki aszex, az a csókot, az összebújást és az ölelgetést még akarhatja.
2023. júl. 4. 00:21
 9/14 anonim válasza:
Ezeket sokan romantikus, és nem szexuális gesztusként értelmezik.
2023. júl. 4. 00:21
 10/14 anonim válasza:

Nem kell félni, nem fog fájni...

Max első alkalommal.

2023. júl. 4. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!