Ez a ferfi akar tole vmit vagy csak szimplan Jo lakotars akar lenni ? Legyszives irjatok le a velemenyeteket es fiuk ti mit gondoltok ?
Egy töröknél, muszlimnál jelentősége van annak, ha egy nő, akire "szemet vetett" akár egyszer is "későn jön haza".
Mondjuk úgy, hogy "kissé duzzog rád".
Persze h meg akar dugni, ne viccelj már :D
Tényleg nem értem, hogy ezeket a kérdéseket komolyan írjátok ki?
Vagy dicsekedni akarsz? Vagy mi, mert tényleg nem értem.
3/7 Azert nem teljesen egyertelmu , mert hiaba torok es muszlim a vallasa eszik mindenfele hust es alkhoholt is fogyaszt . Itt szocializalodott Angliaban . Itt szuletett . Ezert nem lehet ra mondani , hogy tipikus torok gondolkodasu . De koszonom a velemenyedet :)
4/7 nem akarok dicsekedni , megis miert akarnek ? Azert tettem fel a kerdest , mert nekem ez nagyon szelsoseges es mindig csak magyar fiukkal volt dolgom .
5/7 Azert mert egy ferfi es egy no egyutt lakik nem biztos , hogy lesz vmi,ha nem tetszenek egymasnak nem fog tortenni semmi . Amugy meg megneheziti az egyuttelest , ha vmiert nem jonnek ki utana .
6/7 Koszonom , hogy ezt megirtad , eppen ezert nem egyertelmu ez a dolog nekem . Nem tudom o mennyire eli igy az eletet.
7/7 ha szerinted ez ennyire naiv , akkor igen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!