Mi a véleményeteket az ilyen emberekről/barátokról illetve a velük való kapcsolatomról? (bőven kifejtve, akár saját példával) aki szeretné elolvasni (hosszú lesz)
Amikor elkezdtem a középsulit lettek barátaim. (Leírom az elmúlt 3-4 évet röviden történet formában) 2 lánnyal közülük szorosabb kapcsolatom lett. (Lány vagyok.)
Az egyik megbízható volt,legyen Oli akivel bármilyen titkomat megoszthattam sosem árult el. Stb. Tényleg jó barát.
A másik legyen Lili akivel nagyon jól elvoltunk + Oli is.
Így voltunk 3an jó barátok. Viszont Lili nem megbízható,sokat összevesztem vele az elején és megmondtam neki hogy nem bízok benne mert többször átvágott.
(Pl.Elmondtam ki tetszik erre ő "flörtölt" azzal a személlyel és utána mikor számon kértem úgy csinált mintha nem is jelentene semmit és hasonló "kedves"dolgokat követett el ellenem.)
A dolgok nem mentek túl jól részemről. Mindig 3. kerék voltam. Nem voltam elég ragaszkodó bevallom. Az elején próbáltam "felvenni" velük a tempót,de valahogy mindig mindenből kimaradtam.
Ezt megemlítettem hogy ez rosszul esik és hogy így érzem magam mire az volt a reakció hogy ők ilyet sosem tettek/tennének nem értenek engem és a viselkedésemet. Mert hívtak pl. Bulizni de látva a viselkedésüket pl.suliban hogy kihagynak "kizárnak",ketten elvannak semmi kedvem nem volt ott pincsi kutyásat játszani és az évek alatt folyamatosan a kéréseket elutasítottam . Nem mentem velük. Közben suliban többször más barátok társaságában voltam,de valahogy utána mindig vissza keveredtem hozzájuk és minden kezdődött előröl. Jött a felháborodásom stb... ami vissza gondolva hülyeség volt,mert ott kellett volna hagynom őket a francba.
Voltak viták de sokszor jól éreztük magunkat 3an de valahogy mindig ez lett a vége.
A Lilit követte mindig Oli és ez volt az alap amiért kimaradtam.
De közben azért Oli és Lili is panaszkodtak egymásról nekem és mindig mintha nekem kellett volna igazságot tennem.
Folyamatosan kibeszélték egymást. Egyik elment és már mondta is a magáét nekem hol az egyik hol a másik.
Egyszóval nevetségesek,aztán meg nyalták,falták egymást szemtől szemben.
Érdekes személyek.
Lili ugye akiben nem bízok meg még érdekesebb.
Olyan személyekkel lett huu de nagy barátságba akiket pár hónappal azelőtt (vagy akár pár nappal) k.vázott le pontosan nekem. Hogy milyenek,miket tettek.
Holott nem tudom hanyadik barátját csalta meg. (Amikről nekem számolt be) és büszkén mesélte nekünk miközben barátja volt, 1 pasival megcsalta meg még 2-3 pasit szédített közben.
Rengeteg dolgot tudnék még írni erről de felesleges. A lényeg benne van amiről lehet véleményt alkotni meg persze arra is kíváncsi vagyok hogy én vagyok a h.lye? Mert már komolyan nem tudom. Eddig úgy álítottak be.
Mondjuk olyan szempontból igen hogy jól h.lyére vettek szépen szólva.
Hozzá szeretném még tenni hogy akiben hú de bíztam se tökéletes.
Vele is elkövettem azt a hibát amit soha életemben többet nem fogok.
Elmondtam ki jön be...
Mert ugye az agyamra mentek vele.
Nem volt olyan nap hogy ne kérdezték volna.
De most ezt magamtól mondtam neki bízva abban hogy jó kezekben lesz.
Erre másnap látom bejelölte azt a személyt és likeolja (ami nem érdekelne annyira amúgy,nem ott élem az életem de mit ad isten pont kiszúrtam) és szóvá tettem erre jött a válasz hogy én túlreagálom meg miért ne jelölhetné be.
Erre mondtam hogy azthittem bízhatok benned.
Erre valami bocsánat félét mondott.
De a mai napig likeolgatja stb. :"D
Szóval most megvagyok lőve az emberek bizalmával rendesen.
Komolyan mégegyszer egy ember se teszi be a retkes lábát az életemben majd ha megszenvedett érte rendesen.
Mert annyi jót tettem nekik,bármi bajuk volt pattantam (lehet itt rontottam el a legjobban) sosem vágtam át őket ,kitartottam mellettük stb.
Alap h.lye példák hogy miért voltam 3.kerék ami szerintük semmiség stb. (De velük is volt olyan hogy direkt "kizártam" valamelyiket és csaknem leordított a személy.)
Pl.valahol lekellett ülni (kajálda,órán a suliba..)ha nem volt elég hely nekem kellett menni.
Kirándulás napján a busz ülések 2személyesek.
Nekem kellett elmenni.
Járdán nem fértünk.Letúrtak róla szelíden.
Nagyobb társaságban beszélgettünk a semmiből elém állt Lili és kitúrt.(azthittem ott rugdosom össze a helyszínen :) )
Akkor mentek kaját venni,vagy akárhova suliban nem vártak meg...
Nem húzom tovább felesleges.
Így is hosszú lett.
Előre is köszönöm a válaszokat! :D Tanuljatok belőle....
(Ez már múltbeli történet.)
Azóta természetesen felbomlott...
Pontosan azoknak ajánlgatom akik ilyen helyzetben találják magukat ha félreérted arról nem tehetek.
Pontosan hogy rengetegen követik el ezt a hibát és tanuljanak az enyémből hogy nem vezet sehová.sőt..
Ne tegyék azt amit én.
Álljanak ki magukért.
Sajnálom hogy nem sikerült levenni sem a kérdést sem a tanulságot...jobb lett volna ha figyelmen kívül hagyod.
Nem az én "tanítgatásom" a lényeg hogy azt fogalmazd meg kommentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!