Lányok, mit gondoltok az olyan körömről, ami ilyen hosszú (kép lent), de nem mű, hanem saját?
Ilyesmi, csak nem műköröm hanem eredeti. Örülnétek ha meg tudnátok növeszteni ekkorára vagy maradtok a műkörömnél? Szerintetek gáz?
Lehet nem leszek vele népszerű, de ekkora körömnél a mű szerintem sokkal jobban néz ki, mert az eredeti sosem lesz olyan szép, szabályos, mint amilyenre a körmös meg tudja csinálni, általában vékomy, papírszerű, plusz néhány embernek még karvalyosodik is. Még sosem láttam ilyen hosszú természetes körmöt, ami mondjuk csak lakkozva van, ami tetszett volna.
Nekem volt ilyen hosszú természetesen, de akkor is jártam vele körmöshöz, aki rakott rá egy erősítő zseléréteget plusz géllakkot, korrigálta így az ívét meg a vastagságát, úgy szép volt, de így teljesen natúran a sajátom se tetszett.
Nem ennyire hosszú, pár miliméterrel rövidebb volt. Lakkozatlanul szerintem csúnya. Gél lakkoztam, hogy kicsit erősebb is legyen. Egy bizonyos hossznál viszont sajnos mindig letört. Ha megnőne ilyen hosszúságra gél lakkal befestve jól meglennél vele.
Amiért én nem választanám a természeteset, hogy a legkedvesebb hobbim a körmözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!