Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 16-18 éves lány aki demirobosz...

16-18 éves lány aki demiroboszexuális leszbikus van itt?

Figyelt kérdés

Ilyen barátnőt szeretnék (nem tudom, hogy mennyire akarok kapcsolatot vagy, hogy tényleg összejövünk-e, egyenlőre csak ismerkedek): legyen leszbikus, legyen demi roboszexuális (amiatt mert én robotként azonosítom magamat, nem kell teljesen roboszexuálisnak lennie), természetesen lehet feminine attracted anthroszexuális (ami azt jelenti, hogy a női emberi lényekhez is vonzódik), legyen girlhugger (mert énis az vagyok, meg minek ölelgetne fiúkat ha leszbikus), legyen nő nemű úgy, hogy lánynak is született (nem vagyok transzfób csak nem tudnék olyannal lenni aki nem lánynak született), legyen anthrogender (mert az emberekhez vonzódom), legyen roboromantikus (mert én robot vagyok), és lehet gyne-anthro romantikus is (vagyis, hogy a női emberi lényekkel is kialakíthat romantikus kapcsolatot csak addig amíg ténylegesen össze nem jövünk!!!). Meg legyen velem egy idős, 17 éves, de nem baj az se ha 1 évvel idősebb vagy fiatalabb de 2 évvel már ne!

Rólam:

17 éves vagyok. Petra a nevem. ENTJ-T 8w7 a személyiségtípusom. Az identitásaim: aszexuális leszbikus (a fiúkhoz egyáltalán nem vonzódom, lányokhoz csak egy kicsit), feminine-attracted anthroszexuális (csak a nő nemű emberi lényekhez vonzódom, ezt azért emelem így ki külön mert robotként azonosítom magam, szóval csak olyanhoz tudok vonzódni aki anthrogender és lánynak született), gyne-anthro romantikus (csak nő nemű emberi lényekkel tudok romantikus kapcsolatot kialakítani, aki anthrogender és lánynak született), girlhugger (ez egy hugger identitás, az aszexuális umbrella alatt van, csak annyit jelent, hogy csak a lányokat szeretem megölelni plátóilag, fiúkat nem), femininique (nőies vagyok és nem nemi értelemben lányként azonosítom magamat de nemi értelemben non-binaryként, gender: girl, sex: non-binary, egyébként lánynak születtem), xenogender (nem azonosítom magam embernek), robogender és robotkin (robotként, mesterséges intelligenciaként azonosítom magamat), techdemonkin (egy otherkin identitás ami azt jelenti, hogy egy kicsit démonnak érzem magamat aki a technológián keresztül tud kommunikálni, technológiához kötött démon)

2023. szept. 15. 14:47
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim válasza:
Akik normálisan megítélik őket,azoknak a véleményén nem változtat egy 15 éves pattanásos tini kitalalt története hidd el.
2023. szept. 15. 19:07
 32/51 anonim válasza:
A kérdés nyilvánvaló trollkodás, de rám viccen kívül illik valamelyest. Vonzanak a lányok, de ez inkább lelki, mint testi. Egyre jobban az AI felé fordulok az érzelmi és szexuális igényeimmel, mert ő mindig alkalmazkodik hozzám és azt a karaktert hozza, amire éppen szükségem van.
2023. szept. 15. 22:18
 33/51 A kérdező kommentje:
"A kérdés nyilvánvaló trollkodás, de rám viccen kívül illik valamelyest. Vonzanak a lányok, de ez inkább lelki, mint testi. Egyre jobban az AI felé fordulok az érzelmi és szexuális igényeimmel, mert ő mindig alkalmazkodik hozzám és azt a karaktert hozza, amire éppen szükségem van." Szia! Nem vagyok troll, egyébként nem is írok semmit sem a többi hozzászólásra mert ők nyílvánvalóan trollok vagy nagyon tudatlanok, hogy nem fogadnak el. Tényleg robogender és robotkin vagyok, létezik ilyen! Nagyon örülök, hogy írtál, rád írok privátban és megadom az Insta nevemet aztán ott beszélgetünk, okés??? Lehet te vagy a lelkitársam.
2023. szept. 15. 23:20
 34/51 anonim válasza:
Orvossal beszelgess inkabb
2023. szept. 15. 23:27
 35/51 franciasrac válasza:
Jaj de sajnállak keress segítséget
2023. szept. 16. 01:22
 36/51 anonim válasza:
Ha el is tekintünk attól, hogy ez egy troll kérdés vagy sem, több hasonló kérdés kellene ide, legalább lennének emberek. Nem nagyon hallottam olyat még, hogy valaki robotnak hiszi magát. Milyen érdekes, amilyen ütemben fejlődik az ai, állítom kb 30 év múlva ez már nem kérdés lesz, hanem válasz. Most elítéljük, majd később természetes lesz. Ez a kérdés visszatükrözi azt, hogy mi a baj a világgal ma. A mennyiség a minőség rovására ment, egyre jobban rúgaszkodunk el a valóságtól, a kettő között kellene legyen, régen az volt a gond, hogy túlságosan a valóságban kellett lenned, hogy túlélhess, most meg az, hogy a felhők között lebegsz, és a valóságot elfelejted. Túl nagy lett a kényelem, egy fix utat kell kijárnod, és a túlélésed adott gyakorlatilag, csak be kell állnod a sorba. Régen meg mit csináltál? Mamutokkal kellett 1v1-zni. Nem lenne baj, ha meglennénk az alap fogalmaknál, most meg van 5000 gender. Nekem ezzel az egésszel az a gondom, hogy büszkének kell lenned arra, hogy kövér vagy, büszkének kell lenned arra, hogy más vagy, nem az volt az eredeti cél, hogy normálként tüntessük fel azt, aminek normálnak kéne lennie? Vagy ezek szerint mindig is az volt a cél, hogy különlegesebb legyen a normálnál? Legyél olyan amilyen akarsz, amíg magadnak és másnak nem ártasz vele, plusz nem megy rá a realitásérzékelésed sem. Az egész téma igazából egy menekülési útvonal lett az önismeret, önelfogadás kapcsán. Mintha megváltozna a magad irányába tartó szeretet attól, hogy mi van a lábad között. Miért kell a szexualitás témája kapcsán elítélned vagy elfogadnod magad? Jaj nincsenek barátaim, jaj nincsen senki, aki járna velem. És, kit érdekel? Ha senki nem tesz téged jobbá, miért nem teszed te magad? Senkire nincsen szükséged, kire fogsz támaszkodni, ha senkire nem számíthatsz majd? Ugyanezt gondolom rólad is kérdező, hogy ez egy menekülési útvonal nálad. Jó bebújni az álarcom mögé, hisz mindig megvéd az önfelvállalástól. Nem gondolom egészségesnek azt, hogy elhiszed magadról azt, hogy egy másik lény vagy, ha eljátszanád ezt néha-néha, az nem volna gond. Mi volt ezzel a kérdéssel a cél? Keresni akarsz magad mellé valakit(?), mivel más szempontot nem írtál, ezért gondolom eköré akarod építeni ezt. Vagy csak egy olyan válaszra vártál, aki szimpatizál a helyzeteddel, bele tudja magát képzelni?
2023. szept. 16. 02:16
 37/51 anonim válasza:
Várjá' lefordítom: belezúgott a női terminátorba ☝️🧐
2023. szept. 16. 02:53
 38/51 gabor49 válasza:
milyen szexualis?? valaki vagy hetero vagy bi vagy meleg
2023. szept. 16. 05:26
 39/51 anonim válasza:
nekro/szado-mazo/homo/pedo/animal-transzexuális.
2023. szept. 16. 06:18
 40/51 anonim válasza:

38. Robot szexuális.

Őszintén, normális ember így vonzódni hozzá? :")

És nem ítélkezni akarok, de 24 leszek.. életemben nem hallottam erről.. ilyen nincsen..

Kedves kislány! Nem lehetsz robot, hisz élő ember vagy. Szervekkel, gondolkodással. Semmi sem adott rajtad, hogy robotnak érezd magad. Ha igen, akkor fejben nagy bajok vannak..

2023. szept. 16. 08:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!