Leszbikus lányok?
Tudom elcsépeltnek tűnhet...,de olvasgattam és láttam jó páran írták, hogy itt gyakorin sikerrel jártak ismerkedéssel kapcsolatban. Regisztráltam pár társkereső oldalra, de nem igazán akarnak összejönni a dolgok. Így bátorkodtam és gondoltam megpróbálkozom itt. Ha vannak olyan nőies lányok, akik hasonló cipőben járnak és ismerkednétek, akkor várom az üzeneteket.
29/L/L
Javaslom az Ismerkedés vagy a Szexualitás-Leszbikus kategóriát.
Merthogy ez a kategória nem alkalmas ismerkedésre.
A Szexualitás kategóriában amúgy tobzódnak a leszbikusok, hiszen saját kategóriájuk is van, de azért ott sem ritka, hogy csak szexpartnert keresnek, nem kapcsolatot.
Kategóriára nem nagyon lehet adni, sokszor az adminok a leszbiből átteszik másik társkeresősbe a hasonló kérdéseket (tapasztalat).
Alkalmi kapcsolatot amúgy nem igazán keresnek ott se, inkább komolyat.
Amúgy, Kérdező, hova valósi vagy? Mennyire nőies alkat az ideálod? Én magamat chapsticknek mondanám.
30/L
Szerintem vigyázzál.
Több örült jár itt mint a Dark Weben!
Mindig légy kötül tekintő.
Darkweb🤣
Az mit tud?
2-es vagyok
Én vidéken élek
Én szívesen ismerkednek
18l
Budapesti vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!