Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok más leszbikus/biszex lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Tudom, már milliószor volt ez a kérdés, de a legfrissebb, amit találtam, az 2015-ös.
Minden lehetőség érdekel, legyen az netes, vagy személyes. Ti hogyan, hol szoktatok ismerkedni?
Fent vagyok a pinkvanillán és a sweetcandy-n is, de nem igazán megy az ismerkedés, vagy kíváncsi hetero nők írnak rám, vagy olyanok, akik melegek, de csak szexelni akarnak. Én viszont komoly párkapcsolatra vágyom.
Nektek mi a tapasztalatotok?
2018. febr. 6. 00:07
1/1 darandaliuszmusz válasza:
Neten elég nehéz komoly párkapcsolatot találni bármilyen szexuális érdeklődéssel.
Próbálkozz más ilyen appokon ( play áruházban , appsotre on rengeteg van ). De ha nem szeretnéd felvállalni akkor maradnak ezek a megoldások :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!