Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan tudnék lányt találni?

Hogyan tudnék lányt találni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. A lányokhoz vonzodom. Kiskorom óta tudom ezt. Lányokkal csak részegen volt csók pár buliban, szəxuálisan még sosem voltam lánnyal.

Attól tartok, hogy heteronak hisznek, hisz hosszú szőke hajam van, kék szemem es eléggé lányosan is öltözködöm. Akárhányszor próbáltam egy lánnyal szóba elegyedni, mindig egy kedves molyosig jutottam, egyszerűen érzem, hogy nem tetszem a nőknek. Hogyan tudnék Lányokkal ismerkedni?

18L (Győr-Moson-Sopron vármegye)

2023. szept. 8. 20:28
1 2
 1/19 anonim válasza:
Majd elköltözöl anyádéktól, dolgozol, senki nem fog beleszólni semmibe és akkor úgy
2023. szept. 8. 20:34
 2/19 anonim válasza:
Ja most nézem hogy FIDESZes vagy (vármegye). Szóval a válasz: SEHOGY!
2023. szept. 8. 20:35
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem a szüleimmel vannak a gondok. Abszolút nem. Teljesen elfogadják, nem szólnak bele.

A nők, a nőknek nem tetszem én szerintem...

2023. szept. 8. 20:35
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem szeretek pokitázli, nem is igazán követem az akutál politikát, csupán tisztában vagyok vele, hogy ez lett a neve.
2023. szept. 8. 20:37
 5/19 A kérdező kommentje:
Politizálni*
2023. szept. 8. 20:42
 6/19 anonim válasza:

"A nők, a nőknek nem tetszem én szerintem..."

Szóval femcel vagy? Milyen a külsőd?

2023. szept. 8. 20:57
 7/19 anonim válasza:
A kommunizmus előtt is vármegyének hívták a megyéket. Nem ettől lesz valaki fideszes. Kész vicc ez a bekategorizálás. És mi van ha valaki egyet ért a kormány bizonyos döntéseivel, valamelyikkel meg nem? Akkor őt hova kategorizálod?
2023. szept. 8. 23:35
 8/19 anonim válasza:
Szia! Ilyen szexualitással rendelkezőknek biztosan van facebook csoport, illetve más ilyen oldalon keresgélnék a helyedben! Meg, nézd meg nincs-e a közeledben olyan hely, ahol ilyen emberek ismerkedhetnek egymással! Ezek talán jó kiinduló pontok lehetnek. :)
2023. szept. 9. 13:49
 9/19 anonim válasza:

Vagy a rezsim vagy a nép pártján állsz

Nincs köztes út.

2023. szept. 9. 13:57
 10/19 anonim válasza:

Szóval, a kormánnyal vagy egyetérteni lehet, vagy nem?

Nem gondolod, hogy túl kommunista hozzáállás ez? Mármint, aki nincs velünk az ellenünk? Tényleg?:D

Kicsit gáz gondolkodás ez.. Főleg ha mondjuk elmúltál mondjuk 25. Az alatt még elfogadható ha valaki minden ellen lázadozik.:D

2023. szept. 9. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!