Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan tudnék lányt találni?

Hogyan tudnék lányt találni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. A lányokhoz vonzodom. Kiskorom óta tudom ezt. Lányokkal csak részegen volt csók pár buliban, szəxuálisan még sosem voltam lánnyal.

Attól tartok, hogy heteronak hisznek, hisz hosszú szőke hajam van, kék szemem es eléggé lányosan is öltözködöm. Akárhányszor próbáltam egy lánnyal szóba elegyedni, mindig egy kedves molyosig jutottam, egyszerűen érzem, hogy nem tetszem a nőknek. Hogyan tudnék Lányokkal ismerkedni?

18L (Győr-Moson-Sopron vármegye)

2023. szept. 8. 20:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Könyörgöm...komolyan azon kell kiakadni, hogy vármegye???

Jézus ereje...

2023. szept. 9. 14:01
 12/19 anonim válasza:
A Fidesz rendszerét le kell dönteni.
2023. szept. 9. 14:10
 13/19 anonim válasza:

#12 Bro chill. Szegény lány csak párt keresne, nyugodj meg!

Inkább segíts neki bakker!:D

2023. szept. 9. 14:11
 14/19 anonim válasza:
Az a baj hogy tul szep vagy
2023. szept. 9. 19:16
 15/19 A kérdező kommentje:
Mert mi a baj abban? Inkább legyek csúnya?
2023. szept. 9. 21:35
 16/19 anonim válasza:
Mert mondjuk heteró lányokra akarsz rámozdulni. Mit vársz? Hogy a kedvedért hirtelen leszbikus lesz?
2023. szept. 9. 22:12
 17/19 anonim válasza:
Az a baj a szep emberekkel hogy barkit megkaphatnak ezert megbizhatatlanok
2023. szept. 10. 05:23
 18/19 anonim válasza:
Én még nem vagyok 18, van addig még pár évem, de ugyan ezt érzem. Nekem is szőke hosszú hajam van, zöld szemmel, alacsony is vagyok. Szerintem 1000%, hogy heterónak néznek. A fiúknak sem tetszek (bár leszbikus vagyok, szóval mindegy). Egyébként vannak külső jelzők, amikkel célozhatsz a többi meleg lánynak (gyűrű a hüvelykujjon, fekete köröm, sok gyűrű, szemkontaktus, szivárványos dolgok pl. kitűző, karkötő, gyűrű, póló, stb). Van sok ilyen utalás a neten, főleg TikTokon. Sok szerencsét!
2023. szept. 15. 11:18
 19/19 anonim válasza:
Próbálj keresni magyar pride/lgb fórumokat (biztos vannak, nem vagyok jártas) és azokon keresztül talán megismerkedsz valakivel.
2023. szept. 18. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!