Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 16-18 éves lány aki demirobosz...

16-18 éves lány aki demiroboszexuális leszbikus van itt?

Figyelt kérdés

Ilyen barátnőt szeretnék (nem tudom, hogy mennyire akarok kapcsolatot vagy, hogy tényleg összejövünk-e, egyenlőre csak ismerkedek): legyen leszbikus, legyen demi roboszexuális (amiatt mert én robotként azonosítom magamat, nem kell teljesen roboszexuálisnak lennie), természetesen lehet feminine attracted anthroszexuális (ami azt jelenti, hogy a női emberi lényekhez is vonzódik), legyen girlhugger (mert énis az vagyok, meg minek ölelgetne fiúkat ha leszbikus), legyen nő nemű úgy, hogy lánynak is született (nem vagyok transzfób csak nem tudnék olyannal lenni aki nem lánynak született), legyen anthrogender (mert az emberekhez vonzódom), legyen roboromantikus (mert én robot vagyok), és lehet gyne-anthro romantikus is (vagyis, hogy a női emberi lényekkel is kialakíthat romantikus kapcsolatot csak addig amíg ténylegesen össze nem jövünk!!!). Meg legyen velem egy idős, 17 éves, de nem baj az se ha 1 évvel idősebb vagy fiatalabb de 2 évvel már ne!

Rólam:

17 éves vagyok. Petra a nevem. ENTJ-T 8w7 a személyiségtípusom. Az identitásaim: aszexuális leszbikus (a fiúkhoz egyáltalán nem vonzódom, lányokhoz csak egy kicsit), feminine-attracted anthroszexuális (csak a nő nemű emberi lényekhez vonzódom, ezt azért emelem így ki külön mert robotként azonosítom magam, szóval csak olyanhoz tudok vonzódni aki anthrogender és lánynak született), gyne-anthro romantikus (csak nő nemű emberi lényekkel tudok romantikus kapcsolatot kialakítani, aki anthrogender és lánynak született), girlhugger (ez egy hugger identitás, az aszexuális umbrella alatt van, csak annyit jelent, hogy csak a lányokat szeretem megölelni plátóilag, fiúkat nem), femininique (nőies vagyok és nem nemi értelemben lányként azonosítom magamat de nemi értelemben non-binaryként, gender: girl, sex: non-binary, egyébként lánynak születtem), xenogender (nem azonosítom magam embernek), robogender és robotkin (robotként, mesterséges intelligenciaként azonosítom magamat), techdemonkin (egy otherkin identitás ami azt jelenti, hogy egy kicsit démonnak érzem magamat aki a technológián keresztül tud kommunikálni, technológiához kötött démon)

2023. szept. 15. 14:47
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim válasza:
Nincs.
2023. szept. 15. 15:18
 2/51 A kérdező kommentje:
:(
2023. szept. 15. 15:23
 3/51 anonim válasza:
Te jóságos atyaúristen...
2023. szept. 15. 15:36
 4/51 anonim válasza:
Ez már nekem is túl sok, remélem troll kérdés!?
2023. szept. 15. 15:42
 5/51 anonim válasza:
3,az agymosás eredménye.
2023. szept. 15. 15:43
 6/51 zol56 válasza:

Azt a rézfánfütyülőrézangyalát...

Ezt leírni is szép teljesítmény volt. Hát még megélni.

Szerintem amúgy ez már egy következő evolúciós fejlődési szakasz. Biztos mégegy nincs ilyen.

2023. szept. 15. 15:46
 7/51 anonim válasza:
5, és egyre több az ilyen. Hetero srácként már hátrányos helyzetűnek érzem magam 😃 #3
2023. szept. 15. 15:46
 8/51 anonim válasza:

Kérdező én már 47 éves vagyok, de azt hiszem órákat kellene vennem ezekről az "izékről" amikről írtál! :D

Sajnos eljárt felettem az idő, azt sem tudtam volna miről írsz, ha nem fejtetted volna ki bővebben.

Én még mindig ott tartok hogy:

- heteroszexuális, homoszexuális, leszbikus, és aszexuális. Nálam itt megállt a tudomány! De azt hiszem ez nekem bőven elég is. :)

De teljes szívemből kívánom hogy megtaláld a magad "robotját" vagy mit?!

2023. szept. 15. 15:49
 9/51 anonim válasza:
Megérett a világ a pusztulásra, amennyiben nem Pistike írta ki a kérdést unalmában...
2023. szept. 15. 15:51
 10/51 anonim válasza:
7,cé körökben valahogy nincsenek ilyen problémák,vajon miért?
2023. szept. 15. 15:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!