Személyikség zavaros leszbikus nők vannak itt? (Borderline)
Figyelt kérdés
Volt borderline személyiség zavaros barátnöm, és szerrttem az az állandó pörgést. Teltebb nök jönnek be.
Nem a durvább borderlinera gondolok. Tehát legyen munkája, hűséges legyen. Drog kilőve.
Olyat keresnék , aki nem az exe árnyékában él.
30-as korosztály.
Győr-Moson-Sopron megye.
2023. máj. 25. 15:43
1/12 anonim válasza:
Én is GyMS megyei vagyok, 26 éves, nem vagyok borderline-os és tudtommal nincs más egyéb személyiség zavarom sem. Nem egész értem a kérdésed, olyat keresel aki személyiség zavaros?
2023. máj. 25. 15:47
2/12 anonim válasza:
Gondolom azt hiszi, egy mentális betegre rátelepedhet, az nem mer majd mellőle lépni...
2023. máj. 25. 16:03
3/12 A kérdező kommentje:
2-es nem ez a cél. Van munkám, el is tartom magam, nem szülőkkel élek. Abban a kapcsolatomban éreztem eddig azt, hogy igazán szeretve vagyok.
2023. máj. 25. 16:39
4/12 anonim válasza:
És azt hiszed, a betegsége miatt szeretett? nem vagy százas.
2023. máj. 25. 17:22
5/12 Pillér2 válasza:
Borderline vagyok, de nem mondanám kellemes társaságnak magam.
2023. máj. 25. 17:47
6/12 anonim válasza:
Dettó, a hangulatingadozásiam megőrjítik a környezetemet. Nem okolom őket, tudom hogy rohadt nehéz velem. Kérdező, egy borderlineos nem olyan mit amit te leírtál. Gyakori a depresszió, kedvetlenség, sőt az agreszió se ritka. A barátnőd diagnosztizált volt, vagy csak olyan ráfogják módon hitted hogy borderlie a csaj?
2023. máj. 25. 18:08
7/12 Pillér2 válasza:
En is most eppen nyugtaton vagyok hogy ne bantsam magam. Nagyon izgalmas egy elet.
2023. máj. 25. 18:21
8/12 anonim válasza:
Te valami mast eltel meg baratom mert a borderline az total nem konstant szeretetrol szol hanem az instabilitasrol. Akar hetekig, honapikig ellensegnek fog tekinteni, tobbszor szakitani akar.
Sok borderlineost ismerek. Keress bipolaris I-et inkabb. Ott aztan van porges manias idoszakban.
2023. máj. 25. 19:00
9/12 anonim válasza:
Szerintem te elmebeteg vagy.Nézzél szét a diliházban,lehet ott megtalálod az igazit.
2023. máj. 26. 19:23
10/12 anonim válasza:
hogy lehet egy mentalis betegset fetisizalni...omg
2023. jún. 30. 02:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!