Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus ,szinkronos sorozatok?
Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 22:19
4/7 anonim válasza:
Skins
Faking it
Glee
A holnap legendái
Supergirl
Grace klinika
Kékpróba
Station 19
Jene the Virgin
Lost girl
Orphan black
First kill
Egyetemista lányok szexuális élete
Casual
Pretty Little Liars
Bat woman
Willow
Runaways
Dead to me
Gentleman Jack
L woooooooooord
Feladtad a leckét, de megoldottam? Azt hiszem szinkronos mind, csodálom hogy pár klasszikus nem kapott szinkront még a netflix kezdetekor.
5/7 anonim válasza:
A willow egy 80as évekbeli kalandfilm.😅😅😅😅
6/7 EgyCseppaTengerből válasza:
4-es, az L-t hol találom szinkronosan? Sajnos én mindig úgy néztem végig, hogy csak az eleje volt az, utána végig feliratos, sőt 1-2 rész volt benne, amihez felirat sem volt. :/
7/7 anonim válasza:
A Willowból készült egy sorozat is, bár csak egy évadot élt meg, és ez annak a modern folytatása. Én szerettem, mert jópofa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!