Mennyire számít valóságtól elrugaszkodottnak (vagy éppen reálisnak) az, amikor egy lány társkereső oldalon azt írja ki elvárásként, hogy a párja is keressen minimum 500.000 forintot?
Lehet, de én küldtem el, és ő duzzogott. Illetve az együttlét végén, amikor már a cipőm húztam, akkor megállt az ajtóban, és azt mondta, hogy ott tart szexrabszolgának. Valószínűleg már ezzel körmönfontan el akarta venni a kedvem a folytatástól, csak együgyű férfiként ez nekem nem esett le.
Ezért jó idegen szemmel ránézni egy helyzetre, köszönöm, ez megvilágosító volt.
Hát persze a férfi csakis sza.r lehet az ágyban 😁
#megintkiröhög
#35 Nem 'csakis', de sajnos jó nagy valószínűséggel az.
#tégedkiröhögéslesajnálmertnemtudszszövegetértelmeznigyökér
Aha, nagy valószínűséggel 😂😂😂😂😂tízszer igaz lehet (nem), százszor igaz lehet (még annyira sem), ezerszer már nem lehet igaz. Ti meg milliószámra kamuzzátok a "nagy valószínűséggelt"
#kiröhögiabetegeshazudozó gyalázkodót
Van egy kancám, az még a herélteket is tűzbe hozza, volt, hogy két km-ről jött át árkon-bokron karámon-villanypásztoron hozzá egy csődör. Egyszerűen ellenállhatatlan.
Lehet, hogy te is ilyen hatással vagy a férfiakra, azért ez a következetes élmény. Vagy hamar túl akarnak lenni rajtad, de azt elképzelni sem tudom, hogy mi miatt lehetne...
Mindenesetre ez nem a legtöbb férfi, csak akikkel te találkoztál, az meg fogalmilag kizárt, hogy lefedje a legtöbb férfit, akármennyire is vehemens a természeted.
"Lehet, hogy te is ilyen hatással vagy a férfiakra" - ezt mondták mások is.
"Vagy hamar túl akarnak lenni rajtad" - mivel párkapcsolatokról beszélünk, ahol szerettek volna megtartani a csávók, ezért ezt kihúzhatjuk.
De igen, azt már tudom, hogy ha egy nő sz.r az ágyban, az a nő hibája. Ha egy faszi sz.r az ágyban, az is a nő hibája. Mert mindig, minden a nő hibája. Legalábbis a faszik szerint, akik szeretnek minden felelősséget letolni magukról. Egyébként ez az egyik legférfiatlanabb dolog a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!