Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyire számít valóságtól...

Mennyire számít valóságtól elrugaszkodottnak (vagy éppen reálisnak) az, amikor egy lány társkereső oldalon azt írja ki elvárásként, hogy a párja is keressen minimum 500.000 forintot?

Figyelt kérdés
A fiatal (főleg a 20-as, 30-as, 40-es korosztály) közül sokan írják ki az adatlapjukon leendő, párjukkal szembeni elvárásként a havi 500.000 forintos havi keresetet- ahol gyakran kiegészítésként még az is szerepel, hogy amennyiben ez nem találkozik, "ne is rabolják egymás idejét". Csak én érzem ezt a valóságtól elrugaszkodottnak, vagy a havi 500.000 forintos havi kereset manapság már tényleg ennyire kezdene közelíteni az átlag fizetés felé? Sokak szerint könnyű a netes ismerkedés, én mégsem látom annak, pláne ilyen magas elvárások mellett (miközben kétszínű módon szinte mindenki azt hajtogatja, hogy csak a belső értékek számítanak, a pénz egyáltalán nem). Csak én látom úgy, hogy az irreálisan magas önképek, egók és elvárások nem mindig reálisak?

2023. aug. 11. 09:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim válasza:
A legutóbbi: neki nemigen fog megfelelni a jövőben a találkozás korábban teljesen tisztázott gyakorisága, mert neki ettől mégis több az igénye, és legyek szíves valamit átszervezni, hogy az neki is jó legyen. Ez a második élő találkozás utáni szexet követő pár napon belül történt, és véget is ért ezzel a bimbózó románc.
2023. aug. 12. 08:54
 32/70 anonim válasza:
#31 Nekem ez egy szimpla lekoptatós szövegnek tűnik, nem 'magas elvárásnak'. Azt tudom elképzelni, hogy silány teljesítményt nyújtottál a szexben és rájött, hogy ő ebből inkább nem kér a továbbiakban. Mert "több az igénye" :D Egyébként ebben az esetben teljesen jogosan.
2023. aug. 12. 09:03
 33/70 anonim válasza:

Lehet, de én küldtem el, és ő duzzogott. Illetve az együttlét végén, amikor már a cipőm húztam, akkor megállt az ajtóban, és azt mondta, hogy ott tart szexrabszolgának. Valószínűleg már ezzel körmönfontan el akarta venni a kedvem a folytatástól, csak együgyű férfiként ez nekem nem esett le.

Ezért jó idegen szemmel ránézni egy helyzetre, köszönöm, ez megvilágosító volt.

2023. aug. 12. 09:17
 34/70 anonim válasza:
#33 Hát persze. Udvarias lány volt.
2023. aug. 12. 09:33
 35/70 anonim válasza:

Hát persze a férfi csakis sza.r lehet az ágyban 😁

#megintkiröhög

2023. aug. 12. 19:10
 36/70 anonim válasza:

#35 Nem 'csakis', de sajnos jó nagy valószínűséggel az.

#tégedkiröhögéslesajnálmertnemtudszszövegetértelmeznigyökér

2023. aug. 12. 19:19
 37/70 anonim válasza:

Aha, nagy valószínűséggel 😂😂😂😂😂tízszer igaz lehet (nem), százszor igaz lehet (még annyira sem), ezerszer már nem lehet igaz. Ti meg milliószámra kamuzzátok a "nagy valószínűséggelt"

#kiröhögiabetegeshazudozó gyalázkodót

2023. aug. 12. 20:07
 38/70 anonim válasza:
#37 Menj aludni skorpi, a legtöbb faszi gyorstüzelő és azt hiszi, hogy nyalással pótolni tudja a hiányzó farokteljesítményt, pedig nem. És ez a szomorú valóság.
2023. aug. 12. 21:30
 39/70 anonim válasza:

Van egy kancám, az még a herélteket is tűzbe hozza, volt, hogy két km-ről jött át árkon-bokron karámon-villanypásztoron hozzá egy csődör. Egyszerűen ellenállhatatlan.

Lehet, hogy te is ilyen hatással vagy a férfiakra, azért ez a következetes élmény. Vagy hamar túl akarnak lenni rajtad, de azt elképzelni sem tudom, hogy mi miatt lehetne...

Mindenesetre ez nem a legtöbb férfi, csak akikkel te találkoztál, az meg fogalmilag kizárt, hogy lefedje a legtöbb férfit, akármennyire is vehemens a természeted.

2023. aug. 12. 23:07
 40/70 anonim válasza:

"Lehet, hogy te is ilyen hatással vagy a férfiakra" - ezt mondták mások is.

"Vagy hamar túl akarnak lenni rajtad" - mivel párkapcsolatokról beszélünk, ahol szerettek volna megtartani a csávók, ezért ezt kihúzhatjuk.

De igen, azt már tudom, hogy ha egy nő sz.r az ágyban, az a nő hibája. Ha egy faszi sz.r az ágyban, az is a nő hibája. Mert mindig, minden a nő hibája. Legalábbis a faszik szerint, akik szeretnek minden felelősséget letolni magukról. Egyébként ez az egyik legférfiatlanabb dolog a világon.

2023. aug. 13. 07:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!