Titetek is zavarna az, ha társkereső oldalakon 20-30-40 évvel idősebb hölgyek nézegetnék a profilotokat szinte napi szinten?
Figyelt kérdés
Jelenleg 39 vagyok, a profilomat pedig naponta meg szokta nézni egy 60, 70, vagy 80 év feletti magányos asszony, és hiába írom ki a profilomra, hogy nálam a nagy korkülönbség akadály, némelyik még randira is hívna. Én valahol úgy vagyok vele, hogy ez már ízléstelen. Van, aki szerint egyes idős hölgyek csak keresnek valakit, akivel beszélgethetnek, aki meghallgatja őket, de a társkereső oldal nem lelkisegély szolgálatnak indult, a társkereső fél pedig nem lelki szemetes, legkevésbé pedig friss husi, aki jó eszköz arra, hogy feledtetni tudja velük legszebb, de már elmúlt fiatal éveiket.2023. aug. 6. 11:37
1/13 anonim válasza:
Azért az se normális, hogy már azzal is bajod van, ha csak megnézi valaki a profilodat. Nem, engem nem zavarna. Amikor társkeresőztem, és írtak nálam több évtizeddel idősebb emberek, akkor válaszoltam nekik normális stílusban, hogy zavar a korkülönbség, ezért nem érdekel a dolog. De hogy rá se nézhessenek az adatlapomra? Hisz azért van, hogy megnézzék az emberek.
2023. aug. 6. 11:42
2/13 anonim válasza:
Igen, ez ugyan ilyen nőként is, hogy a férfiak azt hiszik, hogy mert régen úgy volt, meg még azt hiszik, hogy ma is úgy van, hogy teljesen természetes ha ők 10-20-30 évvel idősebbként jogosultak náluk jóval fiatalabbra.
Egyébként vannak ilyen extrém irányú igények mindkét nemnél, minkét irányba.
2023. aug. 6. 11:53
3/13 anonim válasza:
Az, hogy ilyenek is nézegetik, nem zavarna. Az zavarna, ha csak ilyenek nézegetnék.
2023. aug. 6. 12:42
4/13 anonim válasza:
Nem, miért zavarna? Engem jobban zavar az, hogy még itt is irkálnak a férfiak, kérdés nélkül. Szerinted hány 40éves nézegeti a 18éves lányok profilját? Óránként olyan 100.
2023. aug. 6. 14:02
5/13 anonim válasza:
2-es és 4-es! Nem ez volt a kérdés! Mellesleg létezik a jelenség, igen. Sok fiatal lány keres értelmes, érett, stb. férfit. Mit zavar mások boldogsága?! Ennyi erővel azon is kiakadhatnátok hogy a (leendő) férjetek prostihoz jár. Ilyen az amikor találkoznak az igények!
2023. aug. 7. 23:41
6/13 anonim válasza:
5. Sokkal inkább a kérdéshez szólam hozzá, mint te!
Leírtam, hogy igen, zavaró számomra is, csak nőként, hogy idősek, jóval idősebbek is nézegetnek, mert nem vagyok rájuk kíváncsi. 20-tól-70-ig van egyébként minden.
2023. aug. 8. 13:30
7/13 anonim válasza:
Nem. Nekem nem fáj.
F41
2023. aug. 8. 13:50
8/13 A kérdező kommentje:
Kezdem elfogadni, hogy nézegetik az idősek a profilomat, még ha nem is tetszik - ami viszont jobban zavar, az az, hogy konkrétan kiírtam, hogy a 30-as, korai 40-es korosztályból szeretnék ismerkedni, erre naponta belájkol egy 70 év feletti. Ma reggel már jött is egy üzenet, hogy egy 69 éves randizna is velem... és néha nem tudom, hogy csak figyelmen kívül hagyják, amit kiírok az adatlapomra, vagy fittyet hánynak rá, és csorgatják a nyálukat, mert csak annyi látnak, hogy "hmmmm, friss fiatal husi"? Nem írok ki az adatlapomra semmi sértőt, mert mindenkit tiszteletben tartok, de amit látok ott, az enyhén szólva ízléstlen
2023. aug. 9. 09:44
9/13 anonim válasza:
8. Nyilván a többség látja, olvassa, de bepróbálkoznak, s ezek szerint nem csak a férfiak ilyenek.
Nem nézel ki egyébként sokkal idősebbnek? :D
2023. aug. 11. 08:30
10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de állítólag nem :)
2023. aug. 11. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!