Melyik internetes társkereső volt idáig a legeredményesebb számodra?
Badoo tele van hamis profillal, aranybányásszal és r*bancokkal.
100 lányból talán 1 normális rajta.
Pasi oldalon ugyanez, rengeteg idióta kérdés nélkül egyből a f@rkáról küld képet.
Tinder, elittars, stb csak a pénzről szól.
Van, ahol nem is tudsz beszélgetést kezdeményezni, amíg nem fizetsz.
Van, ahol még a "matchednek" sem tudsz alapból írni.
Vam olyan, ahol az első üzenet ingyenes, de ha válaszol a másik fél, utána már fizess, ha folytatni akarod.
Egyetlen olyan alkalmazás volt, ahol találkoztam értelmes lánnyal, és személyes találkozó is lett belőle, ez pedig a JAUMO nevű volt, bár ott sem könnyű a keresés.
Megj.: A jelenlegi párommal NEM társkeresőn jöttem össze, nem is bulin, hanem a "régimódi, klasszikus" módon.
Én sosem használtam társkeresőt, mert hasztalannak tartottam amiatt, hogy sok funkciót csak előfizetés után lehet igénybe venni.
Viszont ismerősöm felregisztrált Tinderre, néhány hét után összeakadt egy helybélivel, és kb 4 hónapja együtt vannak.
szövegen sok múlik, épp olyan jó témavezető mint szűrő
aki akadékos az első két mondatnál az úgyis felejtős.
Vagyaid, titokban és randik.hu = 3 az egyben , 1 profil 3 előfizetés.
Jó tapasztalatokkal vagyok.
Anno csajok és pasikon ismerkedtem, előfizetés mellett.
Szerintem ezeket az előfizukat bekell nyelni és haladni tovább.
Nem tudom mennyire jó vagy sem, mindenesetre cuki "boo" nevű app.
1 évre 5000 ft előfizetés, korlátok mentesen.
Szerintem beszélgetésre fogom használni.
Aki gondolja keressen nyugodtan
36F Budapestről, inkább szóban szeretek beszélgetni ismerkedni, vannak eszközök írásos anonim chatre is amíg szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!